ایجاد تشکل جدید از سوی دولت مغایر قانون است

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، غلامحسین شافعی امروز در دومین همایش ملی تشکل‌های اقتصادی، راهبران توسعه که امروز در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، با تشکر از حضور جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری در این همایش، اظهار داشت: یکی از کارهای ماندگاری که آقای جهانگیری انجام داد، موضوع تأمین اجتماعی و کاهش بازرسی‌های 10 ساله به یک سال بود.

رئیس اتاق بازرگانی ایران بیان داشت:‌ سازمان‌هایی که خود اقدام به تشکیل تشکل می‌کنند و به عبارتی تشکل‌های به فرموده تشکیل می‌دهند، از جایگاه مناسبی در کشور برخوردار نیستند و فعالیت مفیدی ندارند.

وی افزود:‌ تشکیل تشکل‌ها کار دولت نیست و این اقدام باید به صورت خودجوش و براساس پتانسیل بخش غیر دولتی انجام شود.

شافعی اظهار داشت:‌ ماده 15 قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار اتاق بازرگانی را مؤظف کرده تا نسبت به حذف تشکل‌های موازی اقدام کند، زیرا اگر تشکل‌های موازی به حیات خود ادامه دهند، فعالیت اقتصادی را دچار مشکل می‌کنند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران بیان داشت: قانون همچنین اتاق را مکلف کرده تا اگر لازم است تشکل جدیدی ایجاد کند، اما تشکیل تشکل از سوی دولت و یا وزارتخانه مغایر با قانون است.

وی گفت: ما در اتاق یک تشکل موازی را از بین می‌بریم، اما مشاهده می‌شود که دولتی‌ها تشکل موازی تشکیل می دهند و حتی از آن استفاده ابزاری می‌کنند.

شافعی افزود: از دولتمردان تقاضا داریم تا همانطور که به ماده 2 و 3 قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار تأکید می‌شود، هرگونه تصمیم‌گیری در مورد لغو و ایجاد تشکل‌ها به اتاق بازرگانی واگذار شود.

رئیس اتاق بازرگانی ایران بیان داشت:‌ در شرایط سخت اقتصاد کشور باید بیشتر از گذشته به یکدیگر نزدیک شویم، زیرا با این شیوه می‌توان نیروهایی که از پشت به اقتصاد ایران حمله می‌کنند را خنثی و به مشکلات غلبه کنیم.

انتهای پیام/ب

برچسب ها:

اقتصادی