به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، محققان در مطالعات جدید خود دریافتند که چگونه انتخاب غذایی ما میتواند سیستم ایمنی روده ما را ضعیف کند و منجر به ایجاد دیابت شود.
براساس گزارش «مدیکال اکسپرس»، این تحقیق جدید تاکید دارد که در طول چاقی، سیستم ایمنی به باکتریهایی که از طریق بافت روده ترشح میشوند پاسخ میدهد و باعث التهاب میشوند. این التهاب نیز به نوبه خود میتواند مقاومت به انسولین را ایجاد و زمینه را برای ابتلا به دیابت فراهم کند.
«هلن لاک» نویسنده ارشد این مطالعه گفت: ما دریافتیم که در طول چاقی، سطح سلولهای B در روده پایین است و یک پادتنی به نام IgA تولید میکنند.
پادتن IgA به طور طبیعی در بدن تولید میشود و برای تنظیم باکترهایی که در روده زندگی میکنند بسیار مهم است. این پادتن به عنوان یک مکانیسم دفاعی به خنثی کردن باکتریهای خطرناک کمک میکند. برای مثال هنگامی که ما یک رژیم غذایی چرب را مصرف میکنیم این پادتن عمل میکند.
محققان در آزمایشاتی که انجام دادند مشاهده کردند، افرادی که فاقد این پادتن بودند قند خونشان افزایش یافت و دریافتند که IgA میتواند میزان باکتریهای مضر را در روده در طول چاقی تنظیم کنند.
به طور کلی این تحقیق، ارتباط قوی میان رژیم غذایی چرب، چاقی و فقدان پادتن IgA روده را با تقویت التهاب و مقاومت به انسولین تایید میکند.
انتهای پیام/