به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، محمدرضا شانه ساز، با بیان اینکه تمامی اقلام دارویی وارداتی تحت پوشش سامانه «تیتک» قرار دارند، گفت: بیش از ۲ هزار قلم داروی وارداتی و بخشی از داروهای تولید داخل (با ارزش ریالی بالا و یا داروهای تحت کنترل)، تحت پوشش این سامانه هستند و برنامه ما این است که همه داروهای تولید داخل، تحت پوشش این سامانه قرار گیرند.
وی با اشاره به اینکه سوءاستفاده کنندگان از ارز دولتی اختصاصیافته به دارو، شناسایی و به مراجع قضائی معرفی شدند، گفت: حداقل ۵ پرونده دراینباره تشکیل و برای پیگیری در دست مراجع قضایی قرار دارد.
شانه ساز بابیان اینکه سازمان غذا و دارو بابیان اینکه این سازمان برحسب تکلیف قانونی خود اطلاعات را بهصورت شفاف در اختیار مراجع قانونی قرار داده و در این حوزه کوتاهی نمیکند، عنوان کرد: برخی از تخلفات ارزی حوزه دارو و تجهیزات پزشکی این بود که میزان واردات با ارز تخصیصیافته تناسب نداشت و یا داروهای نیروزای غیرمجاز و مکملهای ورزشی واردشده بود.
وی با اشاره به اینکه برخی داروها توسط شرکت لوازمخانگی وارد شده است، ادامه داد: این داروها مجوز واردات سازمان غذا و دارو را نداشته، البته واردکنندگان این داروها شناسایی و موفق نشدند آن را از گمرک خارج کنند و پرونده به مرجع قضایی ارسالشده است.
رئیس سازمان غذا و دارو سامانه تیتک در اواخر دهه ۸۰ باهدف رصد و شناسایی محصولات قاچاق و تقلبی راهاندازی شد، اما در ادامه توسعه با ذینفعان تعاملات عملی و کاملی نداشت و باید گامبهگام و هماهنگ با ذینفعان حرکت میکرد.
شانه ساز با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری با بیان اینک که سامانه تیتک در اواخر شهریورماه تجدید قرارداد میشود، گفت: تلاش میکنیم نواقص را در سامانه «تیتک» برطرف کنیم.
انتهای پیام/