اگر بحرین از ایران جدا نمی‌شد چه می‌شد؟

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی آل‌هاشم امروز در آیین بهره‌برداری از حرم مطهر شهدای گمنام مرکز فرهنگی دفاع‌مقدس استان اظهار داشت: وظیفه‌ی اصلی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس حفظ و ترویج عزت، شرف و اقتداری است که در سایه‌ از خودگذشتگی شهدا، ایثارگران و جانبازان در ۸ سال مقاومت جانانه به دست آمده و امروز از آن با افتخار یاد می‌شود.

بیشتر بخوانید:

سخنان بی پرده آل هاشم با روحانی

وی خاطرنشان کرد: ۲۳ مرداد ماه سال ۱۳۵۰ در چنین روزی با توطئه‌ انگلیسی بحرین از ایران جدا شد و به پایتخت نظامی بریتانیایی‌ها مبدل گشت و اکنون نیز کشوری وابسته به استکبار تلقی می‌شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه بحرین به‌عنوان استان چهاردهم ایران اگر از کشورمان جدا نمی‌شد امروز شاهد برتری چشمگیری در خلیج فارس بودیم، اذعان داشت: بر اساس مقررات بین‌المللی اگر بحرین جزوی از خاک ایران باقی می‌ماند و با خیانت رژیم پهلوی و عزت فروشی‌شان از بین نمی‌رفت، اکنون ۷۰ درصد خلیج فارس و به تبع آن ۷۰ درصد منابع گازی و نفتی‌اش متعلق به ما بود.

وی توضیح داد: با جدایی بحرین صنعت مرواریدی که می‌توانست در اختیار ایران قرار گیرد از دست دادیم و در کنار آن حق عبور از آبی که کشورها بایستی به ایران پرداخت می‌کردند کاهش یافت.

آل‌هاشم با اعلام اینکه اگر بحرین از ایران جدا نمی‌شد اکنون می‌توانستیم از خلیج فارس به‌عنوان اهرم فشاری علیه دشمنان استفاده کنیم، ابراز کرد: به خاطر خیانتی که وابستگان به آمریکا در سال ۱۳۵۰ انجام دادند اکنون شاهد حضور ناوهای آمریکایی در منطقه‌مان هستیم.

وی یادآور شد: امروز در سالروز مقاومت ۳۳ روزه لبنان در برابر تجاوز رژیم اشغالگر صهیونیستی نیز قرار گرفته‌ایم که با رشادت نیروهای حزب‌الله منجر به شکست و تسلیم اسرائیل جعلی شد و هیمنه‌ی ۶۰ ساله‌شان را شکست.

امام جمعه تبریز با تشکر از زحمات مسئولان فعلی و سابق برای بهره‌برداری از حرم مطهر شهدای گمنام مرکز فرهنگی دفاع‌مقدس استان، گفت: رژیم طاغوت به سادگی بر بحرین و منافع آن بدون جنگی چشم پوشید اما رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس در برابر حملات مستکبران و دست نشانده‌هایشان ایستادند و خون دادند تا وجبی از خاک کشور را به دست دشمنان ندهند.

وی تاکید کرد: باید عزتی را که در سایه‌ی خون شهدا و رشادت رزمندگان به دست آمده را حفظ کنیم و از طرق مختلف مثل چاپ کتب، ساخت فیلم و سریال و برگزاری یادواره شهدا این فرهنگ را ترویج دهیم.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه برای حفظ فرهنگ دفاع مقدس کارهای زیادی می‌شود انجام داد، ابراز داشت: از جمله این اقدامات برگزاری اردوهای راهیان نور، بازدید نسل جوان از مناطق عملیاتی و تجلیل از خانواده شهدایی است که مجسمه‌های زنده مقاومت هستند.

وی مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجان شرقی را مورد خطاب قرار داد و متذکر شد: اصل میراث فرهنگی حفظ آثار شهداست.

امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه از برنامه‌های تبریز ۲۰۱۸ چیزی ندیده است، گفت: مدیرکل میراث فرهنگی استان گفتند پروژه‌های تبریز ۲۰۱۸ تا ۴ سال آتی به بهره‌برداری می‌رسد و از آنجایی که مردم از همه‌چیز باخبرند همین دیروز به بنده گفتند ۲۸ میلیارد تومان از اعتبارات پروژه‌های این رویداد طی دو روز آتی اختصاص می‌یابد، لذا از مدیرکل میراث فرهنگی  می‌خواهیم بخشی از این مبلغ را به حوزه تامین زیرساخت‌های فرهنگ و شهادت اختصاص دهد.

وی در در پایان افزود: در کمال تاسف در تبریز ۲۰۱۸ نتوانستیم فرهنگ مقاومت آذربایجان را نشان دهیم و شهید مهدی باکری در تبریز ۲۰۱۸ جایی نداشت.

برچسب ها:

سیاسی