سیدحجتالله علمالهدی در گفتوگو با خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس، گفت: رویکرد قوه قضائیه در برخورد با فساد بر اساس یکی از اصولی است که بر عهده این نهاد قرار گرفته است و پژوهشگاه قوه قضائیه به عنوان یک مرکز علمی قضایی میتواند در این مسیر به دستگاه قضا کمک کند.
وی ادامه داد: پژوهشگاه از یک طرف به دانشگاهها وصل است و از طرف دیگر به قوه قضائیه متصل است و در این برنامه تحولی مبارزه با فساد کاری که میتوانیم بکنیم این است که تجارب کشورهای دیگر را در رابطه با این موضوع بررسی و مطالعه تطبیقی انجام دهیم.
رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه گفت: مطالعات پژوهشی که در دنیا برای مبارزه با فساد انجام شده و اقدامات دیگر کشورها میتواند گامی مؤثر و کمککننده برای دستگاه قضا باشد تا آنها بتوانند از تجربه دنیا استفاده کنند.
علمالهدی افزود: همچنین به پشتوانه مطالعه علمی میتوان از ظرفیت اساتید دانشگاهی و نخبگان استفاده کرد و نظرات و ایدههای آنها را به کار گرفت.
وی گفت: باید ببینیم جامعه علمی چه راهکارهایی را در رابطه با مبارزه با فساد در نظر دارند، اساتید و مدیران باید ایدهها و راهکارهایشان را گردآوری کرده و ما این را در اختیار قوه قرار دهیم و از پیشینه و سابقه آن در دورههای مختلف قوه قضائیه نیز استفاده کنیم.
رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه با تأکید بر اینکه اعتماد مردم با برنامه مبارزه با فساد به دستگاه قضا بیشتر شده است، گفت: بررسی علمی و آسیبشناسانه کمک میکند تا ببینیم راههایی که در گذشته رفتهاند چقدر مؤثر بوده و چه اشکالاتی داشته است و آنچه مسلم بوده این است که پژوهشگاه قوه قضائیه در گام دوم انقلاب و در برخورد با مفاسد در کنار قوه قضائیه خواهد بود تا اعتماد میان مردم بیش از پیش جلب شود.
انتهای پیام/