به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، پیروز حناچی در مراسم امضاء یادداشت تفاهم همکاری بین شهرداری تهران و سازمان نظام پزشکی کشور اظهار داشت: سازمان بهداشت جهانی در سال 2017 مقابله با افسردگی را هدف قرار داد چرا که یکی از عارضههای زندگی شهری که کمتر به آن توجه شده موضوع افسردگی است.
وی افزود: گفتوگو میان خانوادهها میتواند جهت مقابله با این مسئله حائز اهمیت باشد و تهران علیرغم اینکه بیشترین حجم نخبگان و گردش سرمایه را دارد ولی در برخی از شاخصها پایین است.
شهردار تهران ادامه داد: تهران در حوزه آموزش ابتدایی و متوسطه همچنین بهداشت و درمان تا حدودی نسبت به شهرهای دیگر عقبماندگی دارد و ضرورت داشته که به این موضوعات بیشتر توجه شود.
حناچی بیان د اشت: 9.3 درصد تهرانیها دیابت دارند و نیمی از آنها از بیماری خود خبری ندارند. همچنین 30درصد قند خون کنترل نشده داشته و 50درصد مبتلا به کلسترول بالای خون هستند.
وی بیان داشت:همچنین 30 درصد تهرانیها تریکلیسیرید بالا دارند و از هر 5تهرانی یکی از فشار خون بالا رنج میبرد همچنین میزان ذرات معلق هر چند که سال گذشته 20درصد کاهش یافت ولی هنوز 3 برابر استاندارد جهانی است.
شهردار تهران عنوان کرد: 19.3 درصد تهرانیها چاق هستند که این رقم 1.7 درصد در بانوان بیشتر است و فرهنگ دوچرخهسواری پیامی در جهت تغییر شیوه زندگی و مقابله با این مشکلات خواهد داشت.
وی آمار بیماریهای غیرواگیر در تهران را عارضه زندگی شهری دانست و عنوان کرد: من راهی کوتاهتر از استفاده از دوچرخه و تغییر سبک زندگی به نظرم نمیآید و معتقدم با پیوستن هر یک نفر به استفاده از دوچرخه یکی از خودروهای تکسرنشین کاسته خواهد شد.
وی تأکید کرد:40 درصد آلودگی تهران ناشی از خودروهای شخصی است و اقدامات لازم را جهت توسعه حمل و نقل عمومی انجام میدهیم.
وی با بیان اینکه همچنین از درمان در سطح تهران حمایت میکنیم گفت:البته تروما آمار بالایی در کشور به خود اختصاص داده و تهران نیز مستثنی نیست چرا که به طور کلی 90 درصد حمل و نقل در کشور ما روی جادهها انجام میشود.
حناچی خاطرنشان کرد: 700 نفر در سال مستقیم و غیرمستقیم در پایتخت در اثر حمل و نقل با موتورسیکلت جان خود را از دست میدهند.
انتهای پیام/