به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، طاهر موهبتی درباره بیمه پایه اجباری سلامت و ارزیابی وسع توضیح داد: آیین نامه اجرایی بیمه پایه اجباری سلامت و ارزیابی وسع در هیات وزیران تصویب شد. بر این اساس دولت مکلف است جهت تحقق سیاستهای کلی سلامت، تامین منابع مالی پایدار حوزه سلامت، توسعه کمی و کیفی بیمههای سلامت و مدیریت منابع سلامت از طریق نظام بیمهای اقدام کند.
وی بیان کرد: بر اساس این آیین نامه، تمام افراد بیمه نشده و تمامی روستاییان و عشایر که بیمه ندارند، تحت پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند.
رئیس هیات مدیره سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: با توجه به این مصوبه دولت، حق بیمه خانوادههایی که مجموع درآمد و دریافتی آنها بر اساس ارزیابی وسع کمتر از ۴۰ درصد حداقل حقوق و دستمزد مصوب شورای عالی کار است یا بر اساس وضعیت مالی در یکی از دهکهای درآمدی یک و دو و سه قرار دارند، به صورت کامل توسط دولت پرداخت میشود.
موهبتی خاطرنشان کرد: همچنین ۵۰ درصد حق بیمه خانوارهایی که درآمد آنها بر اساس ارزیابی وسع بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصد حداقل حقوق مصوب است یا بر اساس وضعیت مالی در دهک درآمدی ۴ قرار دارند نیز توسط دولت پرداخت میشود و خانوارهایی که درآمد آنها بر اساس ارزیابی وسع ۱۰۰ درصد حداقل حقوق و بالاتر باشد یا در دهک درآمدی ۵ و بالاتر باشند، با پرداخت حق بیمه میتوانند از بیمه سلامت استفاده کنند.
وی تصریح کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز بر اساس این مصوبه مکلف است حداکثر تا یک ماه، پاسخ آزمون وسع را به سازمان بیمه سلامت ارائه کند و بیمه سلامت بر اساس نتیجه آزمون وسع انجام شده توسط وزارت رفاه باید افراد را تحت پوشش قرار دهد.
انتهای پیام/