چه تعداد رابطه جنسی بین زوجین، استاندارد است؟

5d60ebe5a5950_2019-08-24_12-18
داشتن چه میزان رابطه جنسی در زندگی زناشویی مناسب است و آیا استانداردی برای این موضوع وجود دارد؟ در یادداشت زیر تلاش شده به این سوالات پاسخ داده شود.

 بدون تردید اصلی‌ترین عامل بقای زندگی زناشویی، داشتن رابطه جنسی سالم و مناسب با شریک زندگی است. حال این سؤال مهم پیش می‌آید که داشتن چه میزان رابطه جنسی در زندگی زناشویی مناسب است و آیا استانداردی برای این موضوع وجود دارد؟

همواره برای زوجین این سؤال مطرح می‌شود که آیا به‌اندازه کافی رابطه جنسی دارند؟ یا چه میزان رابطه جنسی برای زوجین مناسب است؟ باید در نظر داشت که این پرسش، سؤالی پیچیده است چراکه پاسخ زیاد یا کافی نمی‌تواند پاسخ کامل یا درستی باشد.

درواقع پاسخ درست این سؤال برای هر فردی می تواند متفاوت باشد و میزان دقیقی برای تعداد رابطه جنسی که همه افراد از آن تبعیت کنند، وجود ندارد. اینکه زوجی به‌طور منظم و در طول شبانه‌روز یک‌بار، دو بار در هفته یا دو بار در ماه رابطه داشته باشند به خود زوجین و شرایط روحی و جسمی آن‌ها بستگی دارد.

پژوهشگران به بررسی این مسئله پرداختند که چند مرتبه رابطه جنسی بین زوج‌ها مناسب بوده و چگونه ممکن است این تعداد در مراحل مختلف یک رابطه تغییر کند و مقدار ایده آل برای خوشبختی باشد.

مطالعات نشان می‌دهد که تعداد رابطه جنسی بین زوج‌ها بستگی به دو طرف دارد و وقتی می‌توان کلمه کافی را برای آن به کاربرد که تعداد تکرار رابطه جنسی در یک بازه زمانی مشخص، رضایت جنسی و زناشویی را برای هر دو شریک فراهم آورد.

درواقع می‌توان گفت حتماً داشتن تعداد زیاد رابطه جنسی باعث رضایت و خوشنودی افراد نخواهد شد و همیشه داشتن تعداد زیاد این رابطه؛ بهتر نیست.

در حقیقت، طبق یک مطالعه انجام‌شده در این رابطه، زوج‌هایی که رابطه جنسی زیادی دارند اما احساس می‌کنند که فقط حرکاتی را به‌طور روتین انجام می‌دهند یا اینکه رابطه جنسی کسل‌کننده‌ای دارند و یا این امر را تنها به‌عنوان رفع مسئولیت زندگی زناشویی انجام می‌دهند، از رابطه جنسی یا روابطشان احساس رضایت و خوشحالی ندارند.

بررسی‌های پژوهشگران نشان می‌دهند، زوج‌هایی که روی کیفیت رابطه جنسی تمرکز می‌کنند، نه کمیت آن، از رابطه خود راضی‌تر هستند. علاوه بر این، همگام شدن با شریک زندگی در تعداد و تنوع این رابطه می‌تواند در ایجاد این احساس رضایت تأثیر به سزایی داشته باشد.

صبحت کردن از امیال و خواسته‌های جنسی نقطه اصلی و قلب همگام شدن در رابطه جنسی باکیفیت است اما هنوز افراد زیادی هستند که صحبت کردن از خواسته‌های جنسی را با همسر و شریک زندگی خود ناشایست می‌دانند یا آن را دوست ندارند.

به‌طورکلی اهمیت رابطه جنسی در اولویت‌های زندگی زناشویی بسیار زیاد بوده و باید گفت کلید خوشبختی می‌تواند در همین موضوع باشد. پایه و اساس رضایت زناشویی در داشتن رابطه جنسی رضایت‌بخش است اما علاوه بر این، باید در رابطه زناشویی، روابط غیرجنسی دوست‌داشتنی را مانند تکرار گفتن کلمات محبت‌آمیزی همچون «دوستت دارم» و مشابه آن را در نظر گرفت.

برچسب ها:

اجتماعی