تمام خوابگاه‌های دانشجویی کشور تا 2 سال آینده به رتبه یک و دو ارتقا می یابند

 

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در آیین افتتاح پروژه های عمرانی دانشگاه گیلان، خوابگاه (سرای دانشجویی) جدید دختران دانشجوی دانشگاه گیلان به متراژ ۲۷۰۰ متر مربع با ظرفیت ۳۰۰ دانشجوی دختر و مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان و ساختمان اداره تربیت بدنی و فعالیت های فوق برنامه این دانشگاه به متراژ ۶۴۷ متر مربع به بهره برداری رسید.

مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان در مراسم افتتاح خوابگاه جدید دانشجویی دخترانه دانشگاه گیلان با بیان اینکه دانشگاه گیلان، یکی از دانشگاه‌هایی است که آبروی آموزش عالی کشور به حساب می آید، اظهار داشت: در عرصه خوابگاهی در سطح دانشگاه‌ها دچار کمبود ظرفیت و مشکل فرسودگی هستیم و اسکان بیش از ظرفیت خوابگاه‌ها یکی دیگر از مشکلات خوابگاهی کشور است.

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه در کنار ساخت خوابگاه‌های جدید به دنبال ارتقای خوابگاه های قبلی هستیم، از وجود هزار و ۵۰ باب ساختمان خوابگاهی در کشور خبر داد.

صدیقی درباره رتبه‌بندی خوابگاه‌های دانشجویی کشور گفت: در برنامه وزارت علوم، خوابگاه‌های رتبه ۵ جمع‌آوری و بهسازی خوابگاه‌های رتبه ۴ نیز توسط صندوق رفاه دانشجویان رو به اتمام است.

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد: با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاهها تا ۲ سال آینده تمام خوابگاه‌های کشور به رتبه یک و دو ارتقا یابند.

معاون وزیر علوم در ادامه با اشاره به افتتاح مرکز بین المللی زبان فارسی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه گیلان خاطرنشان کرد: حرکت دانشگاه گیلان در جذب دانشجویان غیرایرانی اقدامی مهم و موثر است.

صدیقی با بیان اینکه جذب دانشجویان کشورهای همسایه یکی از برنامه‌های وزارت علوم است، گفت: امسال تعداد قابل توجهی از مدرسان کشور افغانستان برای گذراندن تحصیل در ایران پذیرش شده‌اند.

احمد رضی رئیس دانشگاه گیلان نیز در این آیین از تمام دست اندرکاران و حامیان ایجاد بنای خوابگاهی دانشگاه گیلان تشکر کرد و گفت: تغییر نسبت جنسیتی دانشجویان و افزایش دانشجویان دختر، کمبود خوابگاه دانشجویان دختر را یکی از دغدغه های اصلی مدیران دانشگاه ساخته که با افتتاح این مجتمع تا حدود زیادی از این دغدغه کاسته شده است.

رضی در ادامه و با اشاره به زمان محدود و حجم کار بسیار زیاد برای بهره برداری از این مجتمع، این اقدامات را به عنوان نمونه ای از تلاش جهادی دانست و با توجه به تجربه کسب شده، خواستار حمایت وزارت علوم برای آغاز عملیات اجرایی ساختمان دوم این مجتمع شد.

در پایان این مراسم ناصر حمیدزاده مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه گیلان به تشریح روند نوسازی، مقاوم سازی و تجهیز این مجتمع خوابگاهی پرداخت.

انتهای پیام/