فارس من| ورود زود هنگام دولت برای حمایت از پیام رسان داخلی اشتباه است

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، موضوع جایگزینی یک پیام رسان داخلی به جای تلگرام و حمایت از پیام رسان های بومی، بارها مورد بررسی قرار گرفته است.تعدادی از مخاطبان در سامانه«فارس من » اعلام کردند: «چرا یک پیام رسان داخلی نتوانسته است جایگزین تلگرام شود. اگر همه پیام رسان های داخلی یک تیم شوند و یک یا دو شبکه اجتماعی تشکیل دهندآیا نمی توانند بهتر از تلگرام کار کنند؟»

به منظور پیدا کردن راه حلی برای تسریع فرآیند جایگزینی پیام رسان داخلی به جای تلگرام و افزایش محبوبیت آن در بین مردم با یکی از کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات گفت‌وگو کردیم.

مرتضی متواضع کارشناس فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، با اشاره به شرایط لازم برای جایگزینی یک پیام‌رسان داخلی به جای تلگرام گفت: پیام‌رسان‌های داخلی پس از آنکه خودشان مسیر رشد را طی کردند و برای کسب و کارهای مردم بستری را فراهم کردند، باید در ادامه مسیر از حمایت‌های دولتی استفاده کنند. 

وی افزود: این موضوع برای بقای یک کسب و کار مشکلی ایجاد نمی‌کند که دولت در میانه راه از آنها حمایت کند، چرا که دولت باید منابع نفتی و سود حاصل از آن را در بخش خصوصی استفاده کند. 

* باید پیام‌رسان به آرامی راه خود را بین اذهان و قلب‌های مردم پیدا کند

متواضع تصریح کرد: اما مشکل از جایی آغاز می‌شود که یک پیام‌رسان بومی از همان ابتدا و با حمایت دولت می‌خواهد کار کند. اگر این پیام‌رسان به آرامی راه خودرا بین اذهان و قلب‌های مردم پیدا کند و به توجیه اقتصادی نیز اهمیت بدهد، می‌تواند به طور موفقی جایگزین تلگرام شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در صورتی می‌توانیم اقرار کنیم که پیام‌رسانی در مسیر موفق شده است، که گام به گام مسیر را طی کند تا محیط امنی را برای مردم و داده‌های آنها ایجاد کند. 

لازم به ذکر است، پس از فیلتر تلگرام، زمزمه‌هایی از جایگزینی یک پیام‌رسان بومی به جای تلگرام شنیده می‌شود که هنوز این موضوع محقق نشده است. 

انتهای پیام/