لزوم تغییر نگرش به آموزش و پرورش

محمدحسین نژادحسین دبیرکانون تربیت اسلامی خراسان رضوی در خصوص مشکلات آموزش و پرورش، گفت: نگرش به آموزش و پرورش، مصرف‌گرایی و نگرش دستگاه جنبی، غیراصلی و غیر تولیدی است؛ البته در مرحله حرف از آموزش و پرورش و معلمان تعریف‌های زیادی می‌شود اما در این 40 سالی که بنده در آموزش و پرورش خدمت می‌کنم هیچ آورده‌ای برای قشر فرهنگی جامعه در پی نداشته است.

وی افزود: وزارت آموزش و پرورش و قشر فرهنگی جامعه در دوره شهیدان بهشتی، شهید رجایی و شهید باهنر که هنوز هم الگوی تربیتی جامعه امروز هستند ارج و قرب بیشتری داشتند.

نژاد حسین گفت: مرحوم رجایی زمانی که رئیس جمهور بود به رئیس یکی از مرکز تربیت معلم گفت که شما اگر کُت خود را بفروشید و خرج آموزش و پرورش کنید ضرر نمی‌کنید، اما الان اینطور نیست. زمانی 21 میلیون دانش‌آموز داشتیم و تقریباً اوضاع‌مان مانند الان که 12-13 میلیون دانش‌آموز داریم، بود.

وی در پاسخ به این پرسش که «اولویت‌های وزیر جدید برای رسیدگی به مشکلات را چه می‌دانید؟»، بیان کرد: نیروی سیاسی و ایفا کننده نقش جناح‌های سیاسی نباید وارد وزارتخانه آموزش و پرورش شود؛ اما وزیر جدید آموزش و پرورش باید 2 نکته را در سرلوحه کار خود قرار دهد؛ اولین موضوع عزت و جایگاه و شأن معلم و بحث بعدی معیشت متعارف فرهنگیان است.

دبیرکانون تربیت اسلامی خراسان رضوی افزود: مشکل فعلی آموزش و پرورش، سیاست‌زدگی و واگذار کردن مدارس یا اجاره دادن مدارس به بخش خصوصی که عموماً از خود مدیران هستند، می‌باشد؛ گردانندگان آموزش و پرورش مدرسه‌دار شدند و به همراه خانواده خود مدرسه‌داری می‌کنند و خودشان به خودشان مجوز می‌دهند که نمونه‌های بسیاری در این زمینه است.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی