اختلاس نافرجام کارمند بانک ملی/ 40 درصد حقوق بیشتر برای فعالیت در سایت ضدامنیتی/ دستور ویژه رئیسی برای تسریع در مجازات کارمندان متخلف

سرویس سیاست مشرق- روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

***********

کیهان

تجربه ناموفق را نباید تکرار کرد پس از برجام، تحریم‌ها بیشتر شد

تجربه مذاکره با آمریکا تجربه موفقی نبود و موجب خسارت شد. تکرار چنان تجربه ناموفقی، هوشمندانه نیست.

دکتر فواد ایزدی در روزنامه جام جم نوشت: جمهوری اسلامی ایران در سال‌های گذشته نشان داده ترسی از گفتار و دیدار و گفت‌وگو و مذاکره ندارد و آقای ظریف، وزیر خارجه کشورمان در تعداد دیدارهای با وزیر خارجه آمریکا رکورد زد.

این نکته را باید در نظر داشت که زمانی دیدار و مذاکره مفید خواهد بود که نتیجه مثبتی از آن عاید کشور شود. واقعیت این است تجربه قبلی مذاکرات ایران با طرف‌های آمریکایی موفق نبود. قبل از برجام ما یک میلیون بشکه نفت می‌فروختیم و در عین حال تحریم بودیم اما بعد از برجام علاوه بر تشدید تحریم‌ها فروش نفت ما به حداقل رسیده است.

اساساً تحریم‌های قبل و بعد از برجام قابل مقایسه نیست و بعد از برجام ما تحریم‌های شدیدتری را تجربه کردیم. حرف‌های آقای رئیس جمهور هم در زمان انعقاد برجام با این مضمون که از این پس تحریم‌ها لغو خواهد شد، صحیح نبود.

از سوی دیگر ما با یک دولت معمولی و عادی در آمریکا در گذشته مذاکره کردیم و این در حالی است که در شرایط کنونی با فردی دمدمی مزاج مثل ترامپ مواجه هستیم که حرف او در شب و روز با هم متفاوت است. از این رو گمان نمی‌کنم که تکرار تجربه تلخ دولت در شش ساله گذشته کار هوشمندانه‌ای باشد.

دولت آقای روحانی چند سال قبل از برجام کشور را معطل انعقاد این قرارداد کرد و بعد از این توافق هم گره‌ای از مشکلات کشور گشوده نشد. از سوی دیگر، بعد از خروج آمریکا ما درگیر و معطل برجام اروپایی بودیم که باز هم به نتیجه نرسیدیم. الان هم باز بحث مذاکره دوباره تکرار می‌شود.

در حال حاضر با توجه به کارنامه دولت آقای روحانی باید شو اهد متقنی وجود داشته باشد که نشان دهد این رویکرد متفاوت از رویه‌های سابق است اما من چنین شواهدی نمی‌بینم. مطالبه مردم در شرایط فعلی باید این باشد که دولت آقای روحانی از گذشته درس بگیرد و در فرصت باقی مانده با مدیریت شرایط، مشکلات کشور را حل کند.

40 درصد حقوق بیشتر برای فعالیت در سایت ضدامنیتی

سردبیر یک روزنامه اصلاح‌طلب، بخشی از سوء‌استفاده‌های مهدی هاشمی در دانشگاه آزاد را تأیید کرد.

حمزه کرمی از نزدیکان دفتر مرحوم هاشمی رفسنجانی و همکار مهدی هاشمی، پس از دستگیری در فتنه 88 فاش کرده بود که مهدی با سوء‌استفاده از موقعیت خود در دانشگاه آزاد، اقدام به راه‌اندازی سایت با پول این دانشگاه و تحرکات انتخاباتی و ضدانقلابی کرده بود. حمزه کرمی همچنین برخی پولشویی‌های مهدی هاشمی را رو کرده بود.

12 سال پس از آن ماجرا، آرش خوشخو سردبیر روزنامه هفت صبح، ضمن مرور خاطرات خود و در یادداشتی با عنوان «چرا پیشنهاد جمهوریت را رد کردم»، نوشت: سال 87 مسعود باستانی که با سرویس سیاسی اعتماد همکاری می‌کرد و سلام و علیکی با هم داشتیم به من گفت که بیا دبیر اجتماعی یک سایت سیاسی بشو.

سایتی به اسم جمهوریت آن موقع معاون سردبیر اعتماد بودم و وقت آزاد بسیار داشتم. از حقوقش پرس‌وجو کردم رقمش را گفت. 40 درصد از حقوق معاون سردبیری من بیشتر بود! و تازه احتیاجی به جدا شدن از اعتماد هم نبود. قرار گذاشتیم برویم دفتر این سایت سیاسی.

آدرس را گرفتم و خب کمی عجب بود. دفتر دانشگاه آزاد در خیابان بنی‌هاشم! یادم است که با چه شک و تردیدی وارد ساختمان شدم. یک روز عصر بود. آنجا با حمزه کرمی و نوربخش دیدار کردم. از امکانات لجستیکی سایت گفتند و این که در مورد هر سوژه‌ای اطلاعات را آماده به دبیر می‌دهند تا او کار خبری را انجام دهد و این که فعالیت‌های سایت زیرنظر آقا مهدی و آقا یاسر است.

9ماه به انتخابات 88 مانده بود. گفتم هدفتان حمایت از کدام نامزد رئیس‌جمهوری است (نامزدها به شکل رسمی اعلام نشده بودند اما صف‌آرایی‌ها تقریباً مشخص بود) که خیلی رک و صریح گفتند هرکسی به‌غیر از احمدی‌نژاد.

از برنامه‌هایشان گفتند و اینکه قرار است 50 نفر از مدیرمسئول‌های روزنامه‌های محلی را در مارلیک فردیس گردهم بیاورند.

به ‌لحاظ پشتیبانی و مسائل تحریریه کامل بودند. اما در نهایت توافق نکردم. یکی‌اش به‌خاطر این بود که اول مذاکره با اصرار از من خواستند موبایلم را خاموش کنم و بگذارم کنار پنجره. مگر چه حرفی می‌خواستیم بزنیم؟ دوم اینکه از جمله «هرکسی به جز احمدی‌نژاد» احساس خوشایندی به من دست نداد. یک نوع کار سیاسی کور به‌نظر می‌رسید. به روزنامه که برگشتم به باستانی گفتم نمی‌توانم این پیشنهاد را قبول کنم. نمی‌خواستم مثل یک سرباز پیاده‌نظام وارد یک لشگر بزرگ و مبهم بشوم. فکر کنم کار درستی بود.

یادآور می‌شود فعالیت سایت جمهوریت از یک طرف به‌خاطر استفاده از بودجه دانشگاه آزاد، اقدامی خلاف قانون بود. اما در عین‌حال، کار بدتر این بود که گردانندگان آن در پوشش فعالیت انتخاباتی و مثلاً رقابت با احمدی‌نژاد، سرگرم نشر اکاذیب و ملتهب‌کردن افکار عمومی در خدمت فتنه آمریکایی- انگلیسی با اسم رمز تقلب بودند.

تحلیلگر آلمانی: ایران قدرتی غیرقابل انکار در منطقه‌ است

یک تحلیلگر آلمانی ضمن ارزیابی دوستان و دشمنان ایران در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) نوشت ایران علی‌رغم دشمنانش توانسته به قدرت منطقه‌ای تبدیل شود.

کرستن کنیپ تحلیلگر دویچه‌وله نوشت: ایران دشمنان زیادی دارد؛ اسرائیل، عربستان سعودی و آمریکا. این کشور اما توانسته به قدرتی منطقه‌ای تبدیل شود.

رابطه سوریه و ایران به سال‌های پیش از انقلاب ۵۷ در ایران بازمی‌گردد. پس از انقلاب، سوریه متحد ایران باقی ماند و در جریان جنگ ایران و عراق تنها کشور عربی بود که کنار جمهوری اسلامی ایران ایستاد. پس از روی کار آمدن بشار اسد، ایران و حزب‌الله لبنان به حامیان اصلی رئیس‌جمهور جوان سوریه تبدیل شدند. اعزام نیروهای رزمی ‌وابسته به سپاه پاسداران و مستشاران نظامی سپاه به دمشق گام بعدی ایران بود.

ایران از طریق حزب‌الله در لبنان نیز حضور دارد. این گروه شبه‌نظامی سال ۱۹۸۲ در جریان جنگ داخلی لبنان با هدف مقابله با ارتش اسرائیل که همان سال وارد جنوب لبنان شده بود، تأسیس شد. مدت کوتاهی بعد از تأسیس آن، ایران با اعزام یک‌ هزار و ۵۰۰ رزمنده سپاه این گروه را تقویت کرد. هدف از این اقدام صدور انقلاب اسلامی سال ۵۷ ایران به لبنان بود.

سه سال بعد این گروه «حزب‌الله»  نام گرفت. سال ۲۰۰۶ میلادی در جریان جنگ حزب‌الله و اسرائیل روزنامه شرق‌الاوسط گزارش داد که ایران حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ موشک در اختیار این گروه شبه‌نظامی قرار داده است. علاوه بر آن، حدود سه هزار نیروی حزب‌الله نیز در ایران آموزش دیده‌اند.

ارتش اسرائیل سال ۲۰۰۷ اعلام کرد که ما در لبنان با یک گروه شبه‌نظامی طرف هستیم که در واقع یگان ویژه ارتش ایران است.

ایران در عراق هم حضور چشمگیری دارد. پس از مداخله نظامی آمریکا در عراق، سال ۲۰۰۳ میلادی ایران از فروپاشی قدرت در این کشور برای گسترش نفوذ خود سود جست.

رهبری ایران از یک سو در پی آن است که مانع از تکرار جنگ هشت ساله با عراق شود و با گروه‌های ‌تروریستی جهادی مانند القاعده و دولت اسلامی (داعش) در عراق مبارزه می‌کند. ایران همزمان تلاش می‌کند تا حد ممکن با حضور ایالات متحده آمریکا در عراق مقابله کند. در عین حال، حفظ تمامیت ارضی عراق برای ایران اهمیت بسیاری دارد. تجزیه عراق، ثبات ناپایدار منطقه را برهم خواهد زد و تهدیدی جدی برای امنیت ایران خواهد بود. از آن گذشته، حفاظت از شهرهای نجف و کربلا که برای شیعیان مقدس هستند، برای ایران مطرح است. میلیون‌ها ایرانی هر سال برای زیارت به عراق سفر می‌کنند.

در یمن هم نمی‌توان نفوذ ایران را نادیده گرفت. در این کشور شیعیان حوثی راه نفوذ ایران را هموار کردند. ایران از شیعیان حوثی در یمن حمایت می‌کند که در برابر عربستان ایستاده است.

ایران در درجه نخست روی تجهیزات نظامی حوثی‌ها تمرکز کرده است. نکته مهم اینجاست که ایران در یمن حضور مستقیم ندارد. در نتیجه از طریق نظامی نمی‌توان ایران را از این کشور بیرون راند، به همین دلیل ائتلاف عربستان وارد جنگی فرسایشی شده است.

ایران با گروه حماس که نوار غزه را تحت کنترل دارد، رابطه نزدیکی دارد. حماس، با اینکه یک سازمان سنی‌مذهب است‌، ایران از آن حمایت می‌کند. البته ایران در نوار غزه از «جهاد اسلامی» هم پشتیبانی می‌کند پیشتر چندین‌بار بدون دخالت حماس به خاک اسرائیل حمله کرده است.

ایران در ماه‌های اخیر قدرت نظامی خود را در تنگه هرمز نشان داده است. این گذرگاه دریایی یکی از مهم‌ترین مسیرهای حمل‌ونقل انرژی در جهان است. از زمان حضور ناو هواپیمابر آمریکا در منطقه چند نفتکش خارجی از جمله نفتکش‌های عربستان در تنگه هرمز مورد حمله قرار گرفتند. ایران می‌تواند حمل‌ونقل در تنگه هرمز را به‌طور جزیی یا کامل مختل و اقتصاد جهانی را گرفتار چالش کند. برای چنین اقدامی سپاه پاسداران می‌تواند نقش مهمی ایفا کند.

تئودور کارسیک، یک کارشناس نظامی در مقاله‌ای برای روزنامه «عرب نیوز» نوشته است: «‌ایران می‌تواند خطوط کشتیرانی خلیج ‌فارس را با زرادخانه وسیعی که دارد - مانند زیردریایی، اژدر هوشمند، مین‌های کنترل از راه دور یا از پیش نصب شده و ضد کشتی از داخل خاک خود یا جزایر این کشور- تهدید کند.» ایران زرادخانه خود را با قایق‌های تندرو و هواپیماهای بدون سرنشین تکمیل کرده و می‌تواند با تاکتیک‌های چریکی، حریفی دشوار در نبرد نظامی باشد.

ایران

تقلای نتانیاهو برای ممانعت از دیدار ترامپ با ظریف

   خبر اول اینکه،خبرگزاری آکسیوس به نقل از مقام‌های امریکایی و اسرائیلی نوشت: وقتی محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران برای حضور غافلگیرکننده در نشست سران گروه هفت راهی بیاریتز فرانسه شد، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل و تیمش تقلاهای فراوانی کردند تا اطمینان پیدا کنند که دیداری میان ظریف و دونالد ترامپ رئیس جمهوری امریکا انجام نشود.

به گزارش انتخاب، بر اساس ادعای این سایت نتایناهو ابتدا تلاش کرد با ترامپ صحبت کند اما رئیس جمهوری امریکا به تماس او پاسخ نداد. نگرانی مقام‌های اسرائیلی از این بود که ترامپ که علاقه زیادی به دیدارهای غیرمتعارف دارد ؛ این بار امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه ترامپ را راضی کند که دیداری برنامه‌ریزی نشده با ظریف داشته باشد.

نگرانی دیگر اسرائیلی‌ها این بوده است که ملاقات ظریف و ترامپ باعث شود که ترامپ برای ملاقات در آینده نزدیک با حسن روحانی متقاعد شود. ملاقاتی که به ادعای این سایت می تواند منتهی به یک فرایند دیپلماتیک طولانی شود و فشار از روی ایران برداشته شود.بر این اساس نتانیاهو با وزیر خارجه و مایک پنس معاون رئیس جمهوری ایالات متحده نیز تلفنی در این رابطه گفت و گو کرده است.

امیدواری  به حذف تبصره بحث برانگیز ماده 48

دست آخر اینکه،«ننگی برای قانون»؛ این عنوانی است که حجت‌الاسلام محمد مصدق، معاون حقوقی قوه قضائیه در توصیف تبصره ماده 48 قانون آیین دادرسی کیفری به کار برد. قانون آیین دادرسی کیفری که در سال 1392 تصویب و از تیرماه 94 اجرایی شد، در تبصره ماده 48 خود تأکید دارد: «در جرایم علیه امنیت داخلی یا خارجی و همچنین جرایم سازمان‌یافته که مجازات آنها مشمول ماده (۳۰۲) این قانون است، در مرحله تحقیقات مقدماتی طرفین دعوی، وکیل یا وکلای خود را از بین وکلای رسمی دادگستری که مورد تأیید رئیس قوه‌قضائیه باشد، انتخاب می‌نمایند.

اسامی وکلای مزبور توسط رئیس قوه ‌قضائیه اعلام می‌گردد.» پس از اجرایی شدن این قانون بود که لیستی 20 نفره از سوی رئیس سابق قوه قضائیه از وکلای مورد اعتماد دستگاه قضایی تنظیم شد و از آن پس متهمان امنیتی، تنها اجازه انتخاب از میان این افراد را داشته و دارند.

اما حالا با آغاز دوره تحول در نهاد قضایی کشور که با حضور ابراهیم رئیسی در ریاست آن کلید خورد، این تبصره هم به خیل موضوعاتی پیوست که قرار بر اصلاح آن است. به گزارش ایرنا، حجت‎الاسلام مصدق با اعلام مخالفت خود با این تبصره گفته است: زمانی که آیت‎الله رئیسی مسئولیت قوه قضائیه را به دست گرفت، به من در زمینه‌هایی تأکید کرد تا سریع‌تر اقدام کنم که یکی از این موارد، تبصره ماده 48 بود و به دستور وی در کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی شرکت و در این مورد صحبت کردم. وی با بیان اینکه این تبصره در کمیسیون قضایی مجلس حذف شده، اظهار امیدواری کرد که در صحن علنی هم رأی بیاورد.

خراسان

 دستور ویژه رئیسی برای تسریع در مجازات کارمندان متخلف

طبق ابلاغیه روزهای اخیر آیت ا... رئیسی به مسئولان دادگستری های سراسر کشور، مقرر شده در زمینه فراهم کردن نظارت موثر بر کاهش تخلفات اداری و نیز تسریع در اعمال مجازات های اداری درباره کارمندان متخلف ادارات و سازمان ها، اعمال تنبیهاتی چون اخطار کتبی و توبیخ کتبی با درج در پرونده استخدامی مندرج در ماده 9 قانون رسیدگی به تخلفات اداری، به روسای دادگستری های استان ها واگذار می شود تا بتوانند در این موارد، اقدام لازم را انجام دهند.  

مجوز دولت برای خلع ید املاک تصرف شده توسط یک وزارتخانه

پس از آن که مشخص شد به رغم وصیت یکی از خیرین در سال های اول انقلاب مبنی بر واگذاری قسمتی از دارایی هایش به یک مسجد مشهور در مرکز کشور، این اراضی و املاک در اختیار یکی از دستگاه های دولتی قرار داشته، یک مسئول مهم اجرایی در ابلاغیه ای به تعدادی از اعضای کابینه، دستور عمل به این وصیت نامه را صادر کرد که طی روزهای اخیر و با اتمام گردش کار این پرونده، املاک مذکور به مدت ۹۰ سال به سازمان اوقاف و امور خیریه واگذار شد.

آرمان ملی

نماینده همدان بازداشت نشد

نماینده همدان با بیان اینکه بازداشت یکی از نمایندگان استان صحت ندارد، گفت: دست مفسدان اقتصادی از اموال عمومی باید قطع شود و گزارش کاملی از روند کار تهیه شده که به نماینده ولی‌فقیه در استان داده شده است. امیر خجسته در مورد دستگیری دو نماینده در پرونده اخلال در بازار خودرو هم اظهارکرد: سه نماینده در این مساله نقش داشته‌اند و دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی در حال بررسی اطلاعات هستند تا دخالت نفر سوم تائید و اعلام شود. خجسته با رد همدانی‌بودن یکی از سه نماینده متهم در پرونده اخلال در بازار خودرو بیان کرد: هیچ‌یک از این افراد مربوط به استان همدان نیست.

رئیس هلال‌احمر ممسنی برکنار شد

چندی پیش یک دستگاه‌ ام‌آرای که قرار بود در بیمارستان ممسنی نصب شود توسط عده‌ای در شهر چرخانده شد. در این مابین عده‌ای نیز با نصب بنر بر روی کامیون حامل دستگاه ‌ام‌ارآی از نماینده ممسنی بابت تامین این دستگاه تشکر کردند و برخی نیز با خودرو حامل بلندگو اعلام می‌کردند که این دستگاه با تلاش‌های گودرزی نماینده ممسنی تامین شده است. در این رویداد که افکار عمومی اعتقاد داشتند که یک شوی تبلیغاتی است، خودروی هلال‌احمر نیز اطراف این کارناوال مشایعت‌کننده دیده شد. در این رابطه بنا به تصمیم دبیر کل و مدیرعامل هلال‌احمر، رئیس هلال‌احمر این شهرستان با توجه به شعار بی‌طرفی و بی‌غرضی هلال‌احمر عزل شد.

تغییر شعار فیس‌بوک

«فیس‌بوک رایگان است و همواره رایگان باقی خواهد ماند.» این شعار تبلیغاتی سایت فیس‌بوک برای حدود ۱۱سال در صفحه اول این وبسایت در معرض دید بازدیدکنندگان بود اما سرانجام این غول شبکه‌های اجتماعی تصمیم گرفته آن را تغییر دهد. به گزارش یورونیوز، از روز ۷ اوت جاری شعار قدیمی فیس‌بوک که برای ترغیب بینندگان به ثبت‌نام در صفحه نخست قرار داده شده بود، به «فیس‌بوک سریع و آسان است.» تغییر پیدا کرده است. مارک بارتولمو، استاد قانون سایبری و مالکیت معنوی در دانشگاه بوفالوی آمریکا می‌گوید که این تصمیم احتمالا به دلیل «احساس عمومی» گرفته شده است. آقای بارتولمو به روزنامه «یواس‌ای تودی» می‌گوید که مردم دیگر فیس‌بوک را رایگان به حساب نمی‌آورند.

خاتم‌الانبیاء در کیش جزیره مصنوعی می‌سازد

همزمان با هفته دولت و در نشست مشترک با حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد، تفاهم‌نامه همکاری بین مدیرعامل سازمان منطقه آزادکیش و سعید محمد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) امضا شد. مظفری، مدیرعامل سازمان منطقه آزادکیش با ابراز خرسندی از امضای این تفاهم‌نامه گفت: با اجرایی‌شدن این تفاهم‌نامه، سازمان منطقه آزاد کیش صاحب جزیره مصنوعی به ابعاد ۵۰۰هزار متر مربع می‌شود که برای آن کاربری‌های تفریحی و مسکونی در نظر گرفته شده است.

پول خریدوفروش سگ حرام است

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس گفت: سگ در فقه اسلامی نجس عینی است و پول خریدوفروش آن هم معامله و مال حرام محسوب می‌شود. محمد عبادی‌زاده در خطبه‌های نمازجمعه بندرعباس افزود: با وجود آنکه نجس‌بودن سگ مورد تصریح اسلام است اما در جامعه به‌راحتی خریدوفروش و ردوبدل می‌شود. وی اضافه کرد: چنانچه بین خریدار و فروشنده سگ اختلافی به وجود بیاید و کار به شکایت بکشد، به دلیل باطل و حرام بودن اصل معامله، محاکم قضائی به دعوای آنها رسیدگی نخواهند کرد.

تیراندازی در مراسم عروسی حادثه آفرید

تیراندازی در مراسم عروسی در ازنا حادثه آفرید و شش‌نفر زخمی شدند. در یک مراسم عروسی در ازنا هنگامی‎که یکی از مهمانان برای شادی به‌وسیله اسلحه شکاری اقدام به تیراندازی می‌کرد، به دلیل کم‌توجهی و حواس‌پرتی لوله تفنگ به سمت مهمانان نشانه رفت و تیر به سمت آنها شلیک شد. در این حادثه شش‌نفر به‌وسیله ساچمه زخمی شدند که سه‌تن به دلیل وخامت حالشان به بیمارستان‌های خرم‌آباد و اهواز اعزام و سه‌نفر دیگر نیز در بیمارستان ازنا بستری شدند.

اختلاس نافرجام 6میلیونی کارمند بانک

دادستان ملایر از دستگیری یکی از کارمندان بانک ملی به‌علت اختلاس شش‌میلیونی در این شهرستان خبرداد. سعید احمدی‌فر در این‌باره گفته بود: این تخلف ظاهرا مربوط به شعبه پارک بوده و توسط یکی از کارمندان این بانک گزارش شده است. وی با بیان اینکه طبق بررسی‌های انجام‌شده تاکنون مبلغ اختلاس‌شده شش‌میلیون تومان است، اظهار کرد: فرد متهم دستگیر و روانه زندان شده است و تحقیقات تکمیلی و تخصصی در این رابطه ادامه دارد.

پیاده‌روی در جاده چالوس!

وزیر ارتباطات پنجشنبه گذشته در جاده چالوس حضور یافته بود. محمدجواد آذری‌جهرمی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: همین الان، جاده چالوس بعد از سیاه‌بیشه. داریم می‌ریم جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان مازندران، ترافیک توی این محور زیاده؛ زدیم به جاده برای پیاده‌روی. بیست‌دقیقه‌ای هست که پیاده میایم. توی ترافیک جاده شمال که معمولا اعصاب‌خراب‌کنه هم می‌شه از وقت برای ورزش استفاده کرد. هوا عالی، جای شما خالی.

تکذیب درگذشت بازیگر ستایش

بازیگری که خبر تصادفش در فضای مجازی پیچید، در کربلای معلاست. امید علیمردانی در صفحه منتسب به وی در اینستاگرام شایعه مرگ خود را تکذیب کرد: «سلام دوستان عزیزم. من در کربلا معلی هستم. متاسفانه این شایعه را الان دیدم. من حالم خوب است.» پیش از این اعلام شده بود که امید علیمردانی بازیگر سریال «ستایش» در یک سانحه تصادف درگذشته است.

خبرنگار زن در استخر مردانه!

در گزارش خبری صداوسیمای مرکز زنجان که از استخرهای زنجان پخش می‌شد، یک خبرنگار زن در استخر مردانه حضور یافته و مصاحبه و گزارش تهیه و منتشر کرد. این اقدام مورد اعتراض برخی قرار گرفته و گفتند: با وجود خبرنگاران مرد در این رسانه ملی چه لزومی دارد یک زن به‌عنوان خبرنگار با حضور در استخر مردانه آن‌هم زمانی که افرادی در آن مشغول شنا هستند اقدام به تهیه گزارش کند؟

پلمب آمبولانس سلبریتی‌ها

رئیس سازمان اورژانس کشور از پلمب یک مرکز آمبولانس خصوصی که سلبریتی‌ها را جا به جا کرده بود خبر داد. دکتر پیرحسین کولیونداظهار کرد: مرکزی را که این تخلف را انجام داده بود شناسایی کردیم و بلافاصله مسئولانش را به سازمان اورژانس کشور دعوت کردیم؛ پس از اثبات موضوع به طور موقت این موسسه را تعطیل کردیم. وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد با بیان اینکه این موضوع به دستگاه قضایی نیز ارجاع شد، گفت: از هیچ تخلفی صرف نظر نخواهیم کرد و تمام این موضوعات را بررسی می‌کنیم.

برچسب ها:

سیاسی