به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی سالاری در همایش سراسری مدیران این سازمان با عنوان" بررسی عملکرد ۵ ماهه اول سال و تشریح راهبردها و برنامههای سازمان تا پایان سال ۹۸" افزود: ماهانه ۹۲۰۰ تا ۹۳۰۰ میلیارد تومان هزینه ثابت داریم و آنچه وصول داریم ۸۲۰۰ میلیارد تومان است. یعنی ماهی ۱۰۰۰ میلیارد تومان بر اساس وصول حق بیمه کسری داریم و باید از سایر منابع وصول کنیم.
وی گفت: وصول مطالبات از دولت با توجه به ظرفیتهای قانون بودجه و سایر امکانات پیگیری می شود. وصول مطالبات از کارگاهها نیز باید همراه با تدبیر باشد. ساماندهی شستا نیز یکی دیگر از برنامه های مهم این سازمان است.
سالاری در خصوص فروش املاک مازاد این سازمان گفت: نحوه واگذاری این املاک با هماهنگی وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کشور در حال پیگیری است. درباره املاک مازاد در صورتی که تغییر کاربری منجر به افزایش ارزش املاک شود این کار با همکاری وزارت کشور و استانداریها صورت خواهد گرفت.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، شناسایی مدیران آینده را موضوع مهمی برای سازمان دانست و گفت: باید لیست همکاران شایسته برای تصدی مسئولیت ها داشته باشیم و افراد شایسته را برای مدیریت انتخاب کنیم. در ورود افراد به سیستم و جذب نیرو باید بازنگری کنیم و مبنای عادلانهای برای این کار اتخاذ میکنیم.
سالاری گفت: درخصوص پزشک و پرستار که کسری نیرو وجود دارد جذب نیرو خواهیم داشت، اما جذب بدون ضابطه نیرو نخواهیم داشت.
وی افزود: برای پرداخت به روز مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد برنامه داریم و پرداخت به روز برای مراکز درمانی که از سامانه نسخه الکترونیک استفاده کنند، انجام خواهد شد. این کار برای توسعه سامانه نسخه الکترونیک که مورد تاکید ریاست محترم جمهور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز است، موثر خواهد بود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، تسریع در تنقیح و تجمیع بخشنامهها را از دیگر فعالیت های مهم این سازمان عنوان کرد و گفت: این موضوع بسیارمهم است و باید با کیفیت بالاتر و سرعت بیشتر انجام شود. در تحقق این امر، دیدگاههای شرکای اجتماعی اخذ شود و مورد توجه قرار گیرد.
سالاری درباره بیمه های حمایتی نیز گفت: حوزه بیمههای حمایتی حتما کنترل شود که افراد من غیرحق خارج شوند و تعهدات سازمان در بیمههای حمایتی افزایش پیدا نکند بلکه واجدان شرایط بویژه کارگران ساختمانی جایگزین شوند.
وی ادامه داد: هلدینگ درمان سازمان تامین اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت. معاونت درمان این سازمان می تواند نقش نظارتی و خرید خدمات را ایفا کند و هلدینگ درمان باید بازوی اجرایی معاونت درمان باشد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد هزینههای سازمان قابل صرفه جویی نیست اما در حدود ۲۰ درصد باقیمانده باید تلاش کنیم و صرفه جویی را همیشه در رفتار خود مورد توجه داشته باشیم.
سالاری تصریح کرد: توسعه فن آوری اطلاعات و خدمات غیرحضوری از مسائل مهم سازمان تامین اجتماعی است که باید مورد توجه بیشتر باشد.
انتهای پیام/