جعفر کاشانی، محمدرضا طالقانی، تیمور غیاثی، حسن حبیبی، اکبر حیدری، حسن روشن، عباس جدیدی، حسن طباطبایی رییس فدراسیون کاراته، غلامرضا نوروزی رییس فدراسیون پزشکی ورزشی، محمدرضا توپچی، بهروز منتقمی، از دیگر چهره های شاخص حاضر در این مراسم بودند.
در ابتدای مراسم زمانی که محمد نصیری وارد سالن شد پیشکسوتان دیگر شروع به تشویق او کردند و او نیز به تمام پیشکسوتان خوش آمد گفت.
*نام گذاری سالن هتل ورزش به نام محمد نصیری
مصطفی ابطحی رییس صندوق حمایت از پیشکسوتان و قهرمانان در این مراسم گفت: ما باید احترام گذاشتن به پیشکسوتان را نهادیه کنیم و اینجا جمع شدیم تا برای صیانت از شأن پیشکسوتان خانه آنها را افتتاح کنیم. ایده آن را به وزیر دادیم و با حمایت او این خانه را تاسیس کردیم. ما نمی خواهیم فقط در مراسم های فوت کنار هم باشیم بلکه می خواهیم این خانه را به پاتوق پیشکسوتان تبدیل کنیم و در هر ماه برای پیشکسوتان جشن تولد خواهیم گرفت.
او افزود: پیشکسوتان سرمایه اجتماعی هستند و در تلاش هستیم و برای کاهش آلام در جامعه از وجود پیشکسوتان استفاده ببریم و کمپ نجات را تشکیل خواهیم داد. در کنار تاسیس این خانه از اسطوره های ورزش ایران تجلیل می کنیم. نصیری 13 مدال المپیک و جهانی در کارنامه دارد و اسم سالن هتل ورزش را به نام محمد نصیری میگذاریم.
محمد نصیری در این مراسم بیان کرد: من کسی نیستم که برای شما پیشکسوتان صحبت کنم و بزرگمردان تاریخ ورزش ایران در اینجا حضور دارند. من 16 سال قهرمان بودم و روی سکو دنیا رفتم. امیدوارم برای سربلندی ایران تلاش شود. من از 14 سالگی زیر نظر ملک نیا کار کردم و پسر بزرگ او هستم و در زندگیام به او بدهکارم.
در پایان هم تابلو فرشی که تصویر خود نصیری روی آن بود، توسط وزیر به او اهدا شد.
فرامرز ظلی از پیشکسوتان فوتبال ایران، جمشید آرش از همدوره های تختی از نفراتی بودند که در این مراسم صحبت کردند.
در این مراسم فدراسیون کارگری هم از نصیری تقدیر کرد.