زن رمال با 400 میلیون ریال کلاهبرداری در فضای مجازی دستگیر شد.
رئیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی از شناسایی و دستگیری خانمی که با راهاندازی کانال تلگرامی تحت عنوان رمالی و فالگیری از شهروندی اراکی در حدود 400 میلیون ریال کلاهبرداری میکرد، خبر داد.
احسان آنقی در جمع خبرنگاران گفت: در پی شکایت خانمی مبنی بر کلاهبرداری 400 میلیون ریالی یک رمال و فالگیر از وی در یکی از شبکههای اجتماعی، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار کارشناسان فرماندهی انتظامی استان مرکزی قرار گرفت.
وی با اشاره به شناسایی مظنون اصلی پرونده در تحقیقات اولیه پلیس خاطرنشان کرد: زن رمال که ساکن تهران بود به پلیس فتا استان مرکزی احضار شد. رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی اظهار داشت: در ادامه تحقیقات پلیس زن رمال به کلاهبرداری 400 میلیون ریالی از شاکی در اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
آنقی با اشاره به اینکه 400 میلیون ریال کلاهبرداری شده به شاکی برگردانده شد، تصریح کرد: بهتازگی کلاهبرداری مالی به روش طالعبینی و دعانویسی به یکی از روشهای مجرمان در فضای مجازی تبدیلشده است؛ از اینرو به کاربران توصیه میکنم با تقویت باورهای دینی و افزایش آگاهی، راه سوءاستفاده و سودجویی را از این کلاهبرداران گرفته و به تبلیغاتی که از طریق فضای مجازی بهخصوص شبکههای اجتماعی منتشر میشود، اعتماد نکرده و فریب نخورند.
وی اضافه کرد: برخی قربانیان حتی بعد از رسیدن به این باور که فریبخوردهاند یا به علت اینکه مبلغ ازدستداده را ناچیز است و یا به این دلیل که تصور میکنند موضوع قابلپیگیری قضایی نیست، از طرح شکایت خودداری میکنند. رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: همین مسئله باعث میشود تا دعانویسان و رمالان همچنان به کار خود ادامه داده و از افراد بیشتری کلاهبرداری و کسب درآمد کنند، از اینرو از هموطنان درخواست میشود تا در صورت مواجهه با چنین مسائلی، موضوع را به پلیس فتا مراجعه کنند.