واکنش بنی تمیم به ادعای علیرضا دبیر

به گزارش مشرق، حمید بنی تمیم به عنوان سرپرست پیشین فدراسیون کشتی در واکنش به ادعای بدهی ۵۲ میلیاردی که ادعا شده به رئیس جدید رسیده، گفت: کشتی و موفقیت تیم های ملی در این مقطع آنهم در فاصله کوتاه باقی مانده تا مسابقات جهانی قزاقستان که گزینشی المپیک ۲۰۲۰ توکیو هم محسوب می شود، مهمتر از هر چیزی است و من که خودم بعد از استعفای رسول خادم از فدراسیون، مسبب حضور محمد بنا و غلامرضا محمدی شدم، برخلاف برخی جریانات به مسائل، ملی نگاه می کنم و نمی خواهم برای آنها حاشیه ایجاد کنم.

بیشتر بخوانید:

دبیر: وضعیت فدراسیون کشتی قرمز است/ هیچکس توقع کسب سهمیه و مدال المپیک نداشته باشد

بدهی‌های اعلام شده جزو بدهی مالیاتی هستند
بنی تمیم ادامه داد: حدود سی میلیارد تومان از بدهی‌های اعلامی مربوط به بحث مالیات است و اصلا این مبلغ اعلامی، جزو بدهی محسوب نمی شود. به شخصه در زمان سرپرستی فدراسیون برای حل مشکل اقدام کردم و با بخشودگی ۹۵ درصدی جرایم مقرر شد ما مبلغ باقی مانده را بصورت اقساطی پرداخت کنیم که در زمان سرپرستی من دو قسط نیز پرداخت شد، اما در زمان حضور بهروز نعمتی به عنوان سرپرست فدراسیون متاسفانه این روند متوقف شد تا موضوع بدهی مالیاتی دوباره مطرح شود. این در حالی است که شنیده ام وزیر ورزش به شخصه پیگیر حل مشکل تمامی فدراسیون‌های ورزشی است چون این مساله، مشکل تمام فدراسیون هاست.

می‌خواهند فدراسیون را بدهکار کنند
نایب رئیس پیشین فدراسیون تصریح کرد: حدود ۱۰ میلیارد از این مبلغ هم مربوط به اجاره بهای درخواستی شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی برای خانه های کشتی و مواردی از این دست است که ما در مذاکرات خود هیچگاه اعتقاد نداشته و نداریم که فدراسیونها باید برای محل تمرین تیم‌های ملی اجاره بدهند و موضوع را به شکلی پیش بردیم تا با توجه به پرداخت هایی که بابت تعمیر و نگهداری این اردوها داشتیم این مبلغ محاسبه نشود و اصلا بی معناست که برای محل تمرینات تیم ملی به زیر مجموعه وزارت ورزش اجاره بدهیم. نمی دانم چرا آقایان می خواهند فدراسیون را بدهکار کنند. همانطور که توضیح دادم حدود ۴۰ میلیارد ادعایی، اصلا جزو بدهی محسوب نمی شود.

نعمتی رنج سفر به سوئیس را به جان خرید!
دبیر سابق فدراسیون کشتی درباره مسائل مطرح شده در مورد تعلیق و سپس رفع تعلیق ایران از سوی اتحادیه جهانی به دلیل بدهی افزود: قبلا بصورت مبسوط در مورد بدهی ایران به اتحادیه توضیح داده ام. ۱۱۰ هزار فرانک مربوط به میزبانی جام جهانی در آذرماه است که قاعدتا برعهده شهر میزبان است و از طرفی اگر فدراسیون مشکل دارد می تواند از میزبانی انصراف دهد. سایر مبالغ نیز بخشی مربوط به جریمه علیرضا کریمی و بخشی دیگر مربوط به دوپینگ هاست که کشتی گیران مربوطه خود باید این جریمه را بپردازند.

وی ادامه داد: درباره سایر مبالغ بدهی مربوط به اتحادیه جهانی که اغلب برای حق عضویت سالیانه کشتی گیران است را نیز من در زمان سرپرستی ام با اتحادیه و شخص لالوویچ صحبت کردم. قرار شد در هر مسابقه ۱۰ هزار دلار به اتحادیه بپردازیم که حتی در بازی های آسیایی چین این مبلغ را پرداخت کردیم اما بعد از من سرپرست فدراسیون رنج سفر به سوئیس را به جان خرید و ۱۰ هزار توافقی ما را ۲۰ هزار یورو کرد! الان هم در دنیا اکثر کشورها بحث بدهی ها را دارند و کشورهای صاحب نام دنیا برای مباحث مالی تعلیق نمی شوند.

ملاک بدهی‌ها، صورت جلسه نقل و انتقال است
بنی تمیم افزود: اسناد مالی تا پایان سال ۹۶ مورد تایید حسابرس، مجمع و وزارت ورزش  است و حتی تا پایان مهر ماه ۹۷ هم کاملا حسابرسی انجام شده و تا زمان حضور خادم بدهی فدراسیون ۵ میلیارد و در زمان سرپرستی من و نعمتی هم ۴ میلیارد است که مجموعا حدود ۹ میلیارد می شود. الباقی مبلغ اعلامی را نمی توان به صرف ادعای افراد، جزو بدهی قرارداد یا اسناد گذشته که همه طبق سرفصل بودجه هزینه شده اند  را بیرون آورد و  آنها را بدهی محاسبه کرد. متاسفانه شنیده می شود افرادی که مدعی مطالبات غیرقابل قبول از فدراسیون قبل بودند، حالا آمده اند و چند برابر طلب‌شان از فدراسیون مدعی شدند که در سیستم ثبت شده است. ملاک بدهی های فدراسیون صورت جلسه نقل و انتقال است که باید خزانه دار قبلی و فعلی، هر دو امضا و تایید کنند که چنین صورتجلسه ای هم امضا نشده است. ضمن اینکه ما حدود ۱۳ میلیارد بدهی فدراسیون های گذشته را نیز پرداخت کردیم.

فعلا که خبری از اسپانسرهای وعده داده شده نیست!
وی خاطرنشان کرد: بیان این مطالب برای روشن شدن افکار عمومی و خانواده بزرگ کشتی بود و از رئیس فدراسیون که از قبل در جریان بدهی‌ها بوده هم درخواست می کنم، با کمک وزارت ورزش و کمیته المپیک که حمایت ویژه ای برای حضور ایشان در فدراسیون داشتند و همچنین استفاده از هفت، هشت بانکی که به عنوان اسپانسر قول داده بودند، یک فضای مناسب برای تیم های ملی در راه المپیک ایجاد کنند. چون این رشته در دو المپیک گذشته بهترین عملکرد را بین کاروان ایران داشته است.

بنی تمیم ادامه داد: به هرحال رئیس فعلی فدراسیون معتقد است حامی مالی فدراسیون در زمان مدیریت قبلی سودی به کشتی نرسانده و حتما اسپانسرهای جدید ایشان فضای حمایتی بهتری را برای مدیریت جدید فدراسیون ایجاد می کنند و وی نیز با حمایت دولت و اسپانسرهای خود این مشکلات را پشت سر می گذارد.

وی در پایان گفت: با توجه به اینکه رئیس فدراسیون قصد دارد روز ۱۲ شهریورماه مجمع فوق‌العاده برگزار و مباحث مالی را مطرح کنند؛ ضرورت دارد خزانه‌دار پیشین و حسابرس فدراسیون نیز در این جلسه حضور داشته باشند تا نسبت به امضای صورت جلسه نقل و انتقال حساب ها اقدام کنند. بدین ترتیب هر موضوعی رسمی و مستند خواهد بود چراکه بدون این صورت جلسه، صحبت ها و مباحث مطرح شده رسمیتی ندارد.

چندی پیش علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی اعلام کرد این فدراسیون در وضعیت قرمز قرار دارد و بیش از ۵۰ میلیارد بدهی از مدیریت قبلی روی دست فدراسیون کنونی باقی مانده است.

برچسب ها:

ورزش