واکنش اعضای شورای شهر تهران به گزارش درآمد و هزینه‌های شهرداری

5d6b988d67bbb_2019-09-01_14-38
اعضای شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به گزارش مالی شهرداری تهران برای چهار ماهه نخست امسال که توسط خزانه دار شورای شهر تهران قرائت شد موضوعاتی مختلفی را در صحن شورا مطرح کردند.

مجید فراهانی عضو شورای شهر تهران در یکصد و شصت و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به گزارش درآمد و هزینه‌های شهرداری تهران گفت: تحقق ۹۰ درصدی درآمدها در چهارماهه نخست امسال انجام گرفته و ۱۰ درصد آن انجام نشده است. اگر تا پایان سال با همین روند پیش برویم ۲ هزار میلیارد تومان بودجه مصوب را کسری خواهیم داشت. این موضوع از اجرای پروژه‌های عمرانی می‌کاهد و هزینه‌های جاری و حقوق و دستمزد از طرفی به دلیل افزایش تورم حداقل ۲۰ درصد هزینه‌ها را افزایش داده است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم برای اجرای پروژه‌ها گام مثبتی برداریم راهی جز جذب سرمایه عمومی نداریم. به‌طور قطع تهران چاه نفتی ندارد که از آن برای اداره شهر استفاده کند. در نیمه دوم سال شاهد کاهش درآمد در حوزه شهرسازی خواهیم بود و از درآمدهای جدید پایدار برای شهرداری نیز خبری نیست.

فراهانی تاکید کرد: در شرایط خاص تحریم، موضوع امنیت ملی کشور در شرایط خاصی قرار دارد و هر اتفاقی می‌تواند شوک درآمدی جدیدی برای شهرداری ایجاد کند. لذا باید ذخیره مدیریتی داشته باشیم.

در بخش دیگری از این جلسه و در جریان ادامه واکنش اعضا به گزارش مالی چهار ماهه نخست امسال که توسط خزانه دار شورا قرائت شد، شهربانو امانی گفت: به‌طور قطع انضباط مالی نسبت به دوره‌های گذشته افزایش یافته و درآمدهای ناپایدار ما ۶۹ درصد است در حالی که ما ۷۵۰ میلیارد تومان حقوق و دستمزد پرداخت می‌کنیم یعنی اینکه ما به سراغ درآمدهای پایدار نرفته‌ایم.

در ادامه محسن هاشمی رییس شورای شهر تهران در واکنش به سخنان امانی اظهارکرد: درآمدهای پایدار پیش از این ۲۰ درصد بود اما در حال حاضر به ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

احمد مسجد جامعی نیز در واکنش به قرائت گزارش ارائه شده توسط خزانه‌دار شورای شهر تهران گفت: در بسیاری از پروژه‌های شهری اتفاق جدیدی رخ نداده و باید مشخص شود که ۹۱ درصد از درآمدها کجا هزینه شده است.

وی افزود:‌ بر اساس این ۹۱ درصد از درآمد باید بخشی از کارهای عمرانی انجام می‌شد اما این ابلاغ انجام نشده و از طرف دیگر در شورا عوارض جدید وضع کردیم تا کیفیت ارائه خدمات بیشتر شود ولی در کیفیت نیز تغییری ایجاد  نشده است.

مسجدجامعی تاکید کرد: در این گزارش باید به‌صورت تفکیکی دارایی‌های سرمایه‌ای و مالی مشخص شود تا به این ترتیب معلوم شود کدام درآمد مربوط به عوارض و کدام مربوط به فروش املاک بوده است.

برچسب ها:

اجتماعی