به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، تعدادی از مخاطبان در سامانه «فارس من» خواستار شفاف سازی در خصوص عدم جایگزینی پیام رسان های بومی به جای تلگرام شدند.
این مخاطبان اعلام کردند:«زمانی که تلگرام فیلتر شد، زمان مناسبی برای متولد شدن پیام رسان های خوب داخلی به وجود آمد. پیام رسان هایی هم پا به عرصه گذاشتند ، اما هر چه گذشت این پیام رسانها با بی مهری بیشتری از سوی مدعیان حمایت از پیام رسانهای ملی قرار گرفت.»
برای پیگیری این موضوع به سراغ مرتضی متواضع کارشناس فناوری اطلاعات رفتیم تا این موضوع را آسیب شناسی کند.
مرتضی متواضع کارشناس فناوری اطلاعات در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، درباره جایگزینی پیامرسان بومی به جای تلگرام گفت: متأسفانه هنوز مردم احساس میکنند که اگر در یک پیامرسان بومی اطلاعات خود را رد و بدل کنند، این اطلاعات در جای مطمئنی قرار ندارد و حتی از اطلاعات در سیستمها و نهادهای دولتی استفاده میشود.
وی افزود: به همین دلیل فکر میکنم تلگرام در این زمینه بهتر است و اطلاعاتشان را به سادگی دراختیار نهادهای نظامی قرار نمیدهد.
خلاقیت در ایجاد پیام رسان داشته باشیم
وی تأکید کرد: برخی فکر میکنند به دلیل آنکه این پیامرسانها سرورهای پایداری دارد، از اطلاعات مردم استفاده نمیکنند، با این حال ما باید به دنبال این باشیم تا یک شبکه مجازی ایرانی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: راهحل این موضوع خلاقیت است. خلاقیت در تعریف و طراحی و پیشبرد اجرای پیامرسان داخلی میتواند به ما کمک کند تا هر چه سریعتر یک پیامرسان بومی جایگزین تلگرام داشته باشیم.
لازم به ذکر است، فیلتر تلگرام موجب شده تا پیامرسانهای بومی برای جایگزینی آن تلاش کنند که تاکنون این امر محقق نشده است.
انتهای پیام/