به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، روستاها و مناطق مختلف در کشور غالبا دارای ظرفیت های ویژه ای هستند که می توان از این توان بومی برای توسعه فعالیت های دانش بنیان استفاده کرد. این اقدام فرصت جدیدی را پیش روی این شرکت ها قرار میدهد تا با استفاده از آن به اشتغالزایی و خودکفایی افراد در این مناطق نیز کمک کرد.
در این راستا برای محرومیت زدایی از برخی مناطق که برخورداری کمتری از امکانات دارند و ایجاد اشتغال برای خانوارهای کم درآمد از طریق توسعه مشاغل خانگی و کسب و کارهای کوچک ستاد توسعه فناوری های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد علوی همکاری مشترکی را آغاز کردند.
در نشستی که به همین منظور برگزار شد تعدادی از شرکت های دانش بنیان و توانمند در زمینه گلخانه های کوچک مقیاس و استخرهای آبزی پروری خانگی حضور داشتند و برنامه های خود را دراین باره ارائه دادند و نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی و موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی حاضر در آن نیز به عنوان نهادهای متولی امر گلخانه ها ،برنامه های شرکت ها را از منظر کارشناسی بررسی کردند.
نقش مهم شرکت های دانش بنیان در کاهش هزینه طرح ها
نادرقلی ابراهیمی دبیر ستاد توسعه فناوری های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری در این نشست بر نقش شرکت های دانش بنیان در کاهش هزینه اجرای طرح ها و افزایش بهره وری از طریق استفاده از فناوری تاکید و عنوان کرد: می توان از ظرفیت همه شرکت ها بدون محدودیت در این راستا استفاده کرد.
در گام بعدی، شرکت ها پیشنهادات اجرایی خود را با توجه به ظرفیت ها، محدودیت ها و تفاوت های هر کدام از مناطق تحت پوشش بنیاد علوی ارائه می دهند و در نهایت در صورت تصویب کارگروه مشترک ستاد و بنیاد و پس از انعقاد قرارداد، طرح های مصوب اجرایی خواهد شد. هدفگذاری اولیه این طرح، اجرای 30 پایلوت در 8 منطقه از مناطق کم برخوردار مورد حمایت بنیاد علوی است.
انتهای پیام/