به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلیمیل، نتایج تازهترین بررسیها به خوبی نشان میدهد «سرطان» در کشورهای ثروتمند به بزرگترین قاتل افراد تبدیل شده است.
این جایگاه که قبلا به بیماریهای قلبی اختصاص داشت، حالا جای خود را به بیماری سرطان داده است.
کارشناسان علمی باور دارند، باوجودانکه تلاش برای کاهش شمار ابتلا به بیماری سرطان فراگیر شده اما در عمل هنوز اتفاقی رخ نداده است.
در این گزارش آمده است که تلاشها برای کاهش و درمان بیماری های قلبی باعث کاهش مرگ و میر در کشورهای ثروتمند شده و به جای ان، حالا بیماری سرطان صدرنشین جدول در کشورهای ثروتمند است.
بیماریهای قلبی بیش از یک دهه قاتل پیشرو در جهان بوده است، اما با پیشرفت بهداشت عمومی در کشورهای مرفه، سرطان شروع به غلبه بر آن میکند.
نتایج یک بررسی آماری از 160 هزار نفر در 21 کشور مختلف بیانگر آن است که سرطان دو برابر بیشتر از بیماریهای قلبی افراد را به کام مرگ میکشاند.
بیماری قلبی دومین علت شایع مرگ و میر در انگلیس است که به طور رسمی 10.3 درصد از مرگ و میرها در سال 2018 را به خود اختصاص داده است؛ رتبه بعدی به زوال عقل میرسد.
آمارها نشان میدهد، در یک کشور کوچک مانند انگلیس بیماری سرطان هر سال قاتل جان بیش از 164 هزار نفر است و این درحالیست که به طور کلی در یک سال حدود 541 هزار نفر در این کشور به دلایل مختلف جان خود را از دست میدهند.
محقق ارشد این مطالعه تأکید میکند: اضافه وزن یا چاقی علت حداقل 12 نوع مختلف سرطان است و میزان چاقی در سطح جهان در حال افزایش است.
انتهای پیام/