به گزارش مشرق، جلسه رسیدگی به اتهامات احمد پاسدار که به دلیل واردات و فروش تلفن همراه و تجهیزات یارانهای متهم شده است، به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.
متهم فرزند عبدالرسول، مدیرعامل شرکت نودیس پرداز، متولد 62 دارای مدرک کارشناسی و مجرد است.
قاضی صلواتی در شعبه 4 دادگاه ویژه در ابتدای جلسه گفت: شرکت شما از چه تاریخی فعالیت اقتصادی را آغاز کرده است.
بیشتر بخوانید:
متهم بیان کرد این شرکت فعالیت خود را از تاریخ 22 شهریور 94 آغاز کرده است.
در ادامه قاضی صلواتی گفت: حیطه فعالیت شرکت شما در چه زمینهای است و مجوز اقدام به کار را در چه تاریخ دریافت کردید.
متهم پاسخ داد: ما در زمینه تلفن همراه با تجهیزات یارانهای فعالیت داریم ومجوز خود را در ماه سوم 96 دریافت کردیم.
قاضی صلواتی افزود: شما مجوز را در تاریخ 11 خرداد 97 دریافت کردید
متهم در جواب گفت: ما از تاریخی که بیان کردم مجوز داشتیم و اگر صلاح بود مستندات را ارائه خواهم کرد. ما در بحث موبایل سه اتحادیه داریم و مجوز واردات در روزنامه رسمی موجود است و سازمان مربوطه نیز مجوز را به ما ارائه کرده است.
قاضی صلواتی بیان کرد: اگر شما در سال 96 مجوز دریافت کردید چرا اقدامات خود را یک سال بعد انجام دادید.
متهم در جواب گفت: ما در گذشته نیز بدون دریافت ارز دولتی اقدام به فروش تلفن همراه کرده بودیم. حبیبالله حیدری و بنده عضو هیأت مدیره شرکت هستیم و سارا نیلی رئیس این هیأت مدیره است.
وی در ادامه افزود: بنده ۵ ماه بازداشت هستم و در این مدت مواردی از پرونده را از یاد بردهام. ما 13 هزار و 916 دستگاه گوشی تلفن همراه فروختیم که تعداد کمی از این موارد را به مصرف کننده و مابقی را در چرخه عمده و خرده فروشی ارائه کردیم. ما در زمینه توزیع کالا نمایندهای داریم که فروش را با شناخت از مشتری انجام میدهد. جهانگیر عباسی عمده فروشی هستند که حدود 13 هزار گوشی به وی فروخته شد.
قاضی صلواتی بیان کرد: با چه عنوان گوشیها به وی فروخته شد.
متهم افزود: به دلیل اینکه اعداد و گردش مالی بالااست شناخت مشتریان اهمیت ویژهای دارد. ما به دلیل اینکه پیش از آن فعالیت زیادی نداشتیم نمایندهای را تعیین کردیم تا با توجه به شناختههای وی صلاحیت مشتری را تائید کنند.