به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس علی تقوی یگانه معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان تهران پیش از ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران ضمن گرامیداشت هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر، گفت: قرآن کریم در آیاتی از سوره حج شرط نصرت الهی را امر به معروف و نهی از منکر میداند و مردمی که امر به معروف و نهی از منکر نکنند نصرت نخواهند داشت.
وی افزود: یکی از نصرت ها بحث اجابت دعاست و اینکه برخی موارد دعای ما اجابت نمیشود دلیلش این است که از کنار گناه بی تفاوت رد می شویم و تذکر نمیدهیم؛ امیرالمومنین میفرماید «تمام اعمال خوب یک طرف و امر به معروف و نهی از منکر در طرف دیگر قرار دارد» و این فریضه مثل دریایی بیکران میماند.
تقوی یگانه ادامه داد: امام حسین(ع) به خاطر احیای این فرضیه قیام کردند در حالی که ما با شنیدن یک جمله «به شما ربطی ندارد» عقبنشینی میکنیم؛ دهها سال است نسبت به این فریضه کملطفی کردهایم در حالی که در کلام امام(ره) و رهبر معظم انقلاب به این فریضه تاکیداتی شده است.
وی تصریح کرد: احیای این فریضه حتما اذیت شدن و ناسزا خوردن هم دارد اما باید برایش استقامت کرد؛ حال جالب است که برخی می گویند این قدر اسم این فریضه را نیاورید مردم دلخور میشوند.
معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان تهران افزود: البته حتما باید این تذکر و انجام این فریضه با روی گشوده باشد و این در حالی است که علت بقای اسلام، احیای این فریضه است.
وی ادامه داد: امروز در تهران هر معتاد سالانه صدها نفر را معتاد می کند حالا باید پرسید هر نماز خوان و هر فرد محجبه چند نفر را محجبه و نمازخوان میکند؛ ما در قانون اساسیمان برای احیای این فریضه ماده داریم در حالی که خیلیها به این موضوع و قانون توجه نمیکنند.
تقوی یگانه اضافه کرد: قانون حمایت از آمران به معروف را داریم اما این قانون را نخواندهایم و وقتی با افراد مخالف احیای امر به معروف مواجه می شویم، نمیدانیم چه بگوییم؛ این در حالیست که امر به معروف در سایر کشورها حتی اروپایی هم وجود دارد و آنجا با اسم «تذکر دادن» از آن یاد میشود و این باعث میشود کار حکمرانانش کاهش پیدا کند.
وی تصریح کرد: مدینهای که بنیانگذارش پیامبر(ص) بود، کارش به جایی رسید که بهترین آوازخوانان و رقاصان در این شهر ساکن شدند و این از عدم اجرای این فریضه نشأت گرفت.
معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان تهران ادامه داد: امروز ما با ولی فقیه امتحان میشویم که اگر این فریضه را احیا کنیم حتما ولی خود را همراهی کردهایم و اگر این فریضه احیا نشد یعنی ولی خود را تنها گذاشتهایم.
وی تصریح کرد: بهترین باقیات و صالحان و بهترین صدقه جاریه همین فریضه امر به معروف است البته این فریضه سه مرحله دارد اولا اشاره، ثانیا تذکر زبانی و در نهایت مرحله سوم که همان برخورد است؛ البته این مرحله سوم وظیفه دستگاه قضایی و پلیس است و ما نباید به آن ورود کنیم.
معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان تهران گفت: هر مسئله و ضرر کوچکی نمیتواند باعث شود که این فریضه ترک شود یعنی حتما نباید با اولین بی مهری عقبنشینی کنیم البته حتما اگر با قول نرم تذکر داده شود اثرگذار خواهد بود.
وی افزود: از پلیس تشکر میکنیم اما از این نیروی وظیفه شناس می خواهیم که بیشتر از گذشته از آمران امر به معروف حمایت کنند؛ البته رهبر معظم انقلاب بارها تذکر دادهاند که مبادا از موضوع امر به معروف سوء استفاده شود و برخی تندرویهایی صورت گیرد بلکه باید در مسیر درست قدم برداشت.
وی به برگزاری دوره آموزش مجازی امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: می شود با یک گوشی تلفن همراه به این دوره آموزشی متصل شد و به صورت رایگان آموزش دید.
انتهای پیام/