اسدالله عباسی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس درباره موضوع نهضت سوادآموزی و مشکل استخدام آموزشیاران این نهضت اظهار داشت: قبل از انقلاب اسلامی میزان سواد در جامعه کمتر از 50 درصد بود و پس از انقلاب موفق شدیم با استفاده از مسأله نهضت سوادآموزی، میزان سواد جامعه به ویژه خواندن و نوشتن را به حدود 85 تا 90 درصد برسانیم.
وی افزود: در سالهای پس از انقلاب، اقدامات مؤثری جهت توسعه نهضت سوادآموزی در کشور انجام گرفت، ولی به دلیل اینکه در مورد بعضی از مسائل غفلت انجام شد، نتوانستیم میزان بیسوادی را به صفر برسانیم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه سن امید به زندگی در کشور از 59 به بیش از 70 سال رسیده است، گفت: اکنون موضوع نهضت سوادآموزی در حالت انفعالی قرار گرفته و باید در این زمینه با توجه به افزایش امید به زندگی، خلاقیت و ابتکار عمل داشت و بسیاری از کشورهای توسعهیافته با استفاده از این راهکارها توانستهاند میزان بیسوادی را به صفر برسانند.
عباسی خاطرنشان کرد: در حوزه استخدام آموزشیاران نهضت سوادآموزی نیز غفلت شده و علیرغم اینکه در سال های پس از انقلاب افرادی که در نهضت سوادآموزی فعالیت داشتند به مرور جذب آموزش و پرورش میشدند، اکنون دیگر این موضوع اجرایی نشده است.
وی گفت: مجلس اقدامات لازم را جهت جذب آموزشیاران نهضت سوادآموزی انجام میدهد و امیدواریم به تدریج این افراد بتوانند به عنوان نیروی استخدامی آموزش و پرورش مشغول فعالیت شوند.
انتهای پیام/