با نظر محمدحسین برخواه سرمربی تیم ملی سرانجام ترکیب تیم ملی مشخص شدند و تقریبا نفرات همان هایی بودند که از قبل مشخص بود در این رقابت ها روی تخته می روند. بعد از یک رکوردگیری درون اردویی برخواه سرانجام تصمیم نهایی خود را گرفت و رضا دهدار جوان را که در تمرینات و چند رکوردگیری عملکرد خوبی را از خود به جای گذاشته بود، در اردو نگاه داشت و امیر حقوقی را خط زد. کیا قدیمی نیز دیگر خط خورده تیم ملی بود تا در نهایت ترکیب تیم ملی وزنه برداری برای رقابت های جهانی پاتایا نهایی شود.
بدین ترتیب ترکیب تیم ملی وزنه برداری ایران در رقابت های جهانی به شرح زیر انتخاب شد:
55 کیلوگرم: حافظ قشقایی
89 کیلوگرم: علی میری، محمد زارعی
96 کیلوگرم: کیانوش رستمی، ایوب موسوی
102 کیلوگرم: رضا دهدار، رضا بیرالوند
109 کیلوگرم: علی هاشمی
109+ کیلوگرم: علی داودی، محسن دادرس
با وجود نهایی شدن ترکیب تیم ملی مشخص نیست چرا این تصمیم گیری تا این اندازه بی سر و صدا انجام شده و فدراسیون وزنه برداری در این زمینه هیچ اطلاع رسانی خاصی انجام نداده است.
*داستان های ادامه دار کیانوش!
با اضافه شدن کیانوش رستمی در دو هفته گذشته، به نظر می رسید تمامی حرف و حدیث ها درباره این وزنه بردار و حواشی موجود پایان یافته اما به نظر می رسد بعد از حضور رستمی در تهران، تازه آغاز قصه های او شروع شده است!
رستمی بعد از حضور در اردوی تیم ملی در یک درخواست عجیب از فدراسیون وزنه برداری درخواست کرد تا بابت تمرینات انفرادی و دور از اردوی تیم ملی، به او پول پرداخت کند و تاکید داشت در این مدت مبلغ زیادی برای مکمل، تغذیه و سایر موارد هزینه کرده و فدراسیون آنها را بپردازد. رقم درخواستی کیانوش برای هر ماه عدد عجیب و غیرمنطقی 50 میلیون تومان بود که مشخص نبود رستمی آن را با چه فرمولی محاسبه کرده که در طول هر ماه این رقم را هزینه نموده در حالیکه بعید به نظر می رسد حتی برای اردوی کل تیم ملی با حضور همه نفرات با تمامی موارد هم 50 میلیون تومان هزینه شود! رقمی که البته با پاسخ منفی فدراسیون همراه شد.
در ادامه کیانوش رستمی که کماکان در اردو به همراه برادرش به تنهایی تمرین می کرد، تصمیم جدیدی گرفت که البته بسیار عجیب و غیرمنطقی بود. طبق برنامه از پیش تعیین شده، کیانوش به عنوان نماینده دسته 96 کیلوگرم ایران به شمار می رفت به ویژه که بعد از تغییر اوزان المپیکی او بلافاصله تغییر وزن داد و به یک وزن بالاتر آمد، جایی که وزنه بردار اول ایران سهراب مرادی است و رستمی بارها و بارها در مصاحبه هایش ادعا کرده بود که در این وزن با سهراب رقابت نزدیکی خواهد داشت و در نهایت نفر برتر به المپیک توکیو می رود. با توجه به مصدومیت سهراب، بدیهی بود که کیانوش نماینده دسته 96 کیلوگرم ایران در پاتایا باشد اما او بعد از حضور در تهران ناگهان تصمیم گرفت تا به یک وزن بالاتر رفته و برای مسابقات جهانی پاتایا در دسته 102 کیلوگرم روی تخته برود! تصمیمی عجیب که به هیچوجه با ادعاها و برنامه ریزی قبلی رستمی همخوانی نداشت.
به نظر می رسید با تعدد و ترافیک مدعیان در دسته 96 کیلوگرم که یک وزن المپیکی به شمار می رود و با توجه به رکوردهای ثبت شده رقبا و البته شرایط کیانوش، او تصمیم گرفته از رقابت با مدعیان جدی و گردن کلفت این وزن صرفنظر کند و شانس خود را در یک دسته بالاتر یعنی وزن 102 کیلوگرم که هم وزن خلوت تری است و هم مدعیان چندانی ندارد، امتحان کند. به ویژه اینکه رکوردهای کیانوش برای این دسته هم قابل توجه بود و می توانست شانس مدال باشد.
اما این بار هم درخواست عجیب او با مخالفت شدید فدراسیون روبرو شد و علی مرادی به صراحت به وی اعلام کرد که هرگز این تصمیم را نخواهد پذیرفت و تنها به او را در وزن 96 کیلوگرم اجازه حضور در رقابت های جهانی را خواهد داد و در صورتی که کیانوش نمی خواهد، بهتر است قید حضور در پاتایا را بزند. واکنش قاطعانه ای که رستمی را مجبور کرد از خواسته عجیب خود عقب نشینی کند.
نکته جالب اینکه در صورت موافقت فدراسیون وزنه برداری، باز هم کیانوش نمی توانست در دسته 102 کیلوگرم روی تخته برود چرا پیش از این نام وی برای حوضر در مسابقات در دسته 96 کیلوگرم از سوی فدراسیون اعلام و توسط فدراسیون جهانی رجیستر شده و با توجه به پایان مهلت اعلام نفرات، عملا فرصتی برای تغییر وزن رستمی در پاتیا وجود نداشت.
بدین ترتیب کیانوش رستمی به عنوان وزنه بردار دسته 96 کیلوگرم ایران در کنار ایوب موسوی در رقابت های جهانی روی تخته خواهد رفت.
*نفرات اعزامی سه گروه مشخص شدند
با توجه به نهایی شدن ترکیب تیم ملی ملیپوشان در 3 گروه عازم این رقابتهای جهانی خواهند شد. نکته مهم در این دوره اعزام 4 وزنه بردار بانو به این رقابتهاست که با تصمیم فدراسیون برای نخستین با شانس حضور در رقابت های جهانی را خواهند داشت. بدین ترتیب و با نهایی شدن ترکیب تیم ملی اولین گروه روز 24 شهریور ماه تهران را به مقصد تایلند ترک خواهند کرد که مسئولان فدراسیون و سرمربیان تیم ملی به همراه گروه اول وزنه برداران زنان ایران و حافظ قشقایی ملیپوش وزن 55 کیلوگرم عازم پاتایا خواهند شد.
گروه دوم شامل وزنهبرداران دستههای 89، 96 و 102 کیلوگرم و باقیمانده بانوان ملیپوش اعزامی کشورمان به همراه کادرفنی تیم ملی 27 شهریورماه راهی تایلند خواهند شد. گروه سوم هم سنگین وزنهای تیم ملی شامل وزنهبرداران اوزان 109 و 109+ کیلوگرم هستند که با هدایت علیرضا حبیبپور دیگر مربی تیم ملی که قرار است روز 30 شهریور به همتیمی های خود در پاتایا ملحق شوند.
*برنامه نهایی وزنه برداران
با توجه به نهایی شدن ترکیب تیم ملی ایران، برنامه نهایی این مسابقات از سوی فدراسیون جهانی اعلام شده است که برنامه رقابت نمایندگان کشورمان به شرح زیر است:
دسته 55 کیلوگرم مردان: (چهارشنبه، 27 شهریور؛ ساعت 15:25)
حافظ قشقایی با رکورد ورودی 258 کیلوگرم
بیشترین رکورد ورودی: عبدالحسن المشایخ از عراق 365 کیلوگرم
دسته 89 کیلوگرم مردان: (دوشنبه اول مهرماه؛ ساعت 18)
محمد زارعی و علی میری با رکورد ورودی 365 کیلوگرم
بیشترین رکورد ورودی: 3 وزنهبردار از ارمنستان و گرجستان 370 کیلوگرم
دسته 96 کیلوگرم مردان: (سهشنبه دوم مهرماه؛ ساعت 15:25)
کیانوش رستمی و سیدایوب موسوی با رکورد ورودی 375 کیلوگرم
بیشترین رکورد ورودی: تیان تائو از چین و جاناتان ریوارس از کلمبیا 390 کیلوگرم
دسته 102 کیلوگرم مردان: (چهارشنبه سوم مهرماه؛ ساعت 18)
رضا دهدار با رکورد ورودی 370 کیلوگرم و رضا بیرالوند با رکورد ورودی 390 کیلوگرم
بیشترین رکورد ورودی: ساول گاسپاریان از ارمنستان 400 کیلوگرم
دسته 109 کیلوگرم مردان: (پنجشنبه چهارم مهرماه؛ ساعت 15:25)
علی هاشمی با رکورد ورودی 400 کیلوگرم
بیشترین رکورد ورودی: سیمون مارتیروسیان از ارمنستان 420 کیلوگرم
دسته 109+ کیلوگرم مردان: (جمعه، پنجم مهرماه؛ ساعت 13:25)
علی داودی با رکورد ورودی 435 کیلوگرم و محسن دادرس با رکورد ورودی 415 کیلوگرم
بیشترین رکورد ورودی: لاشا تالاخادزه از گرجستان 465 کیلوگرم
رقابتهای وزنهبرداری قهرمانی جهان طی روزهای 27 شهریور تا 5 مهرماه به میزبانی پاتایا در تایلند برگزار میشود