به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امیدعلی پارسا رئیس سازمان امور مالیاتی کشور و سید فرید موسوی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس امشب ۲۳ شهریور ماه با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی موضوع فعال شدن کارت خوان پزشکان پرداختند.
سید فرید موسوی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ابتدا با اشاره به تکلیف قانون گذار بر نصب پایانه فروشگاهی در مطب پزشکان به منظور دریافت مالیات گفت: هر وقت مطالبهای در جامعه مطرح شده و یک نیازی توسط بخش قابل توجهی از جامعه مطرح شده قانونگذار پاسخ اثر بخشی به موضوع داده است.
وی با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از صنف پزشکان ما درآمدهایی دارند که در هیچ کجا ارزیابی نمیشود افزود: برخی از فعالان این حوزه پزشکان شریفی هستند که در مناطق محروم خدمت میکنند و بخشی دیگر از فعالین این حوزه به بدیهیترین وظیفه شهروندی خود عمل نمیکنند، لذا امسال یکسری حساسیتهایی بر منابع درآمدی کشور به وجود آمده به طوری که الزام گذاشته شده تا تمام گروههای مشمول موظف باشند از پایانهها استفاده کنند و سازمان امور مالیاتی، مالیات آنها را بتواند احصا کند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه جامعه پزشکی جامعه شریف و فرهیختهای است که شغل مقدسی را انتخاب کردند لذا انتظار میرود در اجرای بدیهیات حقوق شهروندی پیشقدم باشند ادامه داد: آمارها نشان میدهد که فقط ۲۰ درصد از این جامعه به قانون تمکین کردند و این مسئله ناراحت کننده است که بخش باقی مانده به قانون تمکین نکردند.
وی با اشاره به اینکه عدم تمکین یک نوع قانون ستیزی و فرار از اجرای قانون است اضافه کرد: این قشر شغل مقدسی دارد و صف آرایی بی موردی در برابر اجرای قانون به وجود آورده اند.
موسوی با اشاره به اینکه امروز حجت بر تمام دستگاههای حاکمیتی تمام شده است گفت: آنها باید به جد وارد قضیه شوند و افرادی که تمکین نکنند و به وظیفه خود عمل نکرده باشند با آنها برخورد میکنیم، در تهران از ۲۰ هزار پرونده پزشکان حدود ۱۱ هزار پرونده خود اظهاری کردهاند و میانگین درآمدی که احصا شده در سال ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بوده است، اما باید گفت اعداد و ارقامی که در این رابطه وجود دارند متفاوت است، متاسفانه وزارت بهداشت همکاری لازم را با سازمان امور مالیاتی ندارد.
موسوی با اشاره به نبود فرهنگ مالیاتی در کشور خاطرنشان کرد: انتظار بیشتری از صنف پزشکان نسبت به صنوف دیگری که سطح سواد کمتری دارند وجود دارد، طی مطالعات که از سوی مرکز پژوهشهای مجلس انجام شده، تا کنون شفافیت در این حوزه وجود نداشته است لذا تمام اعداد و ارقامی که در خصوص درآمد پزشکان وجود دارد به صورت تخمینی اعلام میشود، از سازمان امور مالیاتی خواهان جدیت در کار هستیم.
پارسا رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در ادامه برنامه تاکید کرد: از ابتدای سال ۹۹ صنوفی مانند وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی، مشاوران املاک و مشاوران خانواده، رستوران ها، مراکز اقامتی و ... باید تبادلات مالی خود را با کارت خوانهای سازمان امور مالیاتی انجام دهند.
وی ادامه داد: از سال آینده مالیات پزشکان، داروسازان، پیراپزشکان و داروسازان علی الراس محاسبه نخواهد شد.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اینکه نظام مالیاتی کشور باید مانند همه دنیا ریز دادهمحور باشد گفت: از اول سال نتوانستیم بستر کار را آماده کنیم، اما از یک ماه قبل این بستر فراهم شد۷ الی ۸ درصد کل درآمد به اسم مالیات در اختیار حاکمیت قرار میگیرد در حالی که در دنیا این رقم ۳۰ درصد است.
در حال تکمیل...