بنیاد برکت 95 هزار میلیارد برای 51 هزار پروژه اختصاص داد

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، سعید جعفری مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مراسم افتتاح همزمان 120 مدرسه با 704 کلاس درس در سراسر کشور اظهار داشت: بنیاد برکت در عمر دوازده ساله خود در مجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) 95 هزار میلیارد ریال در 51 هزار و 650 پروژه سرمایه‌گذاری کرده است که ارزش واقعی این عدد حداقل 5 برابر آنچه که ما انجام داده‌ایم است و بنیاد به نحوی حرکت می‌کند که مابقی مجموعه‌ها نیز همراهی لازم را داشته باشند و از ظرفیت‌ها استفاده کنند. 

وی بیان داشت:‌ از 51 هزار و 650 پروژه 28 هزار و 300 پروژه به نتیجه رسیده است که تا پایان سال 1400 تمامی پروژه‌های بنیاد برکت به سرانجام می‌رسد.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ادامه داد: 76 درصد منابع بنیاد در حوزه اشتغال و 24 درصد نیز در حوزه عمرانی است. 

وی یادآور شد: تنها 38 درصد فعالیت‌های بنیاد برکت در حوزه مدرسه‌سازی است و مابقی در بخش بهداشت، درمان، مسکن و ساخت مسجد است و بنیاد برکت مجموعه‌آی در ذیل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است و حتی در نگاه مسئولان، بنیاد را به عنوان نهاد مدرسه‌ساز می‌شناسند، در صورتی که اینطور نیست و اقدامات زیادی در این نهاد شکل گرفته است. 

جعفری بیان داشت: در دوازده سال گذشته بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) توانسته است از مرز 7 هزار روستا برای ایجاد اشتغال بگذرد و تاکنون در 3 هزار روستا صددرصد اقدامات انجام شده و در مابقی روستاها نیز از 50 درصد به بالا اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) افزود: در سال جاری برای اشتغال‌زایی در 6 هزار روستا حضور یافته‌ایم و مقرر شده تا پایان سال 30 هزار طرح اشتغال را اجرایی کنیم که تاکنون 13 هزار طرح اشتغال به پایان رسیده است. 

وی ادامه داد: در حال حاضر 120 مدرسه با 704 کلاس درس و اختصاص 132 میلیارد تومان امروز انجام شده است که البته قول ما افتتاح 150 مدرسه بود که 10 مدرسه دیگر نیز در استان کرمانشاه و مناطق زلزله‌زده افتتاح می‌شود و 30 مدرسه دیگر نیز تا پایان آبان‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید.

* 2 هزار زائراولی به عتبات عالیات اعزام می‌شوند

در ادامه، امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد احسان اظهار داشت: امروز 250 هزار بسته لوازم‌التحریر به مناطق محروم ارسال می‌شود و بیش از 5 هزار نفر نیز مسئولیت بسته‌بندی این لوازم را برعهده داشتند و در چند شیفت فعالیت می‌‌کردند تا دانش‌آموزان نیازمند اول مهر را با لوازم‌التحریر مناسب آغاز کنند. 

وی بیان داشت: امیدواریم با کمک‌های مردمی بتوانیم تعداد بسته‌های لوازم‌التحریر را به 500 هزار بسته برسانیم. 

وی ادامه داد:ـ 14 ماه از فعالیت بنیاد احسان می‌گذرد و این بنیاد در حوزه‌های مختلف اقداماتی را انجام داده است که از جمله آن درمان بیماری‌های زوج‌های نابارور، درمان بیماری‌های سرطانی، درمان بیماران سوختگی و درمان بیماری سالک است. 

مدنی گفت: بحث سلامت الکترونیک را در 10 مرکز آغاز کرده‌ایم و با این اقدام تحولی در حوزه سلامت شکل خواهد گرفت و در اربعین امسال نیز کاروان سلامت اربعین را خواهیم داشت و 200 هزار ویزیت در خصوص دندانپزشکی و ارائه خدمات درمانی در حوزه‌های مختلف داشته‌ایم. 

مدیرعامل بنیاد احسان افزود: در سال جاری دو برابر سال گذشته توزیع بسته‌های لوازم التحریر را داشته‌ایم  و دانش آموزانی که این بسته‌ها را دریافت می‌کنند، باید کد ملی آنها ثبت شود تا عدالت در توزیع رعایت شود.

وی بیان داشت: مردم برای پویش مشق احسان تاکنون 2 میلیارد تومان کمک کردند و این کمک‌ها همچنان ادامه دارد. 

مدنی افزود: در پویش به وقت احسان نیز به یک میلیون اطعام رسیده‌ایم و پوشش توزیع لباس به صورت الکترونیک را نیز داشته‌ایم که افراد نیازمند می‌توانند نسبت به دریافت لباس اقدام کنند و توزیع یکصد هزار لباس را تا پایان سال خواهیم داشت. 

وی گفت: بنیاد احسان امسال 2 هزار نفر زائراولی را با پویش زائرالحسین(ع) به عتبات عالیات اعزام می‌کند و اقدامات دیگری نیز این بنیاد انجام داده است. 

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی