به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، روزهای گذشته، انتصاب مینا مهرنوش به عنوان مدیرعامل جدید رایتل در جلسه رسمی روز یکشنبه 24 شهریور ماه، در شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی که به اختصار شستا نامیده میشود، حواشی زیادی را به همراه داشت.
مهرنوش پیش از این سابقه فعالیت کاری در سمت هایی چون مدیرکل برنامه ریزی تجاری و اطلاع رسانی سازمان توسعه تجارت وزارت صنعت معدن تجارت، ریاست پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شعبه پردیس فارابی، مشاوراقتصادی معاون پژوهشی دانشگاه تهران، مشاور اقتصادی رئیس اتاق اصناف تهران و مشاوره بازاریابی را در سازمانهای مختلف برعهده داشته است.
وی همچنین، صاحب امتیاز و مدیر مسؤول هفته نامه و روزنامه است، گرچه خبر انتصاب احتمالی وی از هفته های پیش شنیده می شد اما با برگزاری این جلسه، انتصاب وی قطعی شد.
درست در همان روز، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اطلاعیه ای مربوط به تصویب الزامات احراز صلاحیت حرفهای و تخصصی برای تصدی سمتهای هیأت مدیره، مدیران عامل و معاونین فنی دارندگان پروانه در حوزه ICT در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات صادر کرد و پس از انتشار خبر انتصاب مدیرعامل جدید رایتل، خبری از این سازمان منتشر شد که این انتصاب فاقد وجاهت قانونی است.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: «با توجه به اخبار منتشرشده در خصوص انتصاب مدیرعامل جدید برای شرکت خدمات ارتباطی رایتل، ذکر این موارد ضروری است که بر اساس پروانههای صادر شده از سوی رگولاتوری، مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای تمامی دارندگان پروانه لازم الاجراست و این موضوع در پروانه رایتل نیز با صراحت قیدشده است. مصوبه الزامات احراز صلاحیت حرفهای مدیران و دارندگان پروانه در حوزه ICT به اپراتور مذکور ابلاغ و برای اپراتور درباره انتصاب مدیرعامل جدید نیز لازم الاجراست و علی رغم ادعای انتصاب مدیرعامل جدید از دوم شهریورماه، تمامی مکاتبات اپراتور رایتل با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ابتدای شهریور تاکنون با امضای سرپرست این اپراتور انجامشده است.»
با این اطلاعیه به نظر می رسد سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تصویب این اطلاعیه، افرادی را برای نظارت بر صلاحیت مدیران اپراتورها در نظر میگیرد که شایستگی این افراد برای نظارت هنوز مشخص نیست.
همچنین، همزمانی این مصوبه با جلسه شستا و خبر انتصاب مهرنوش این سوال را ایجاد میکند که چرا سازمان تنظیم مقررات رادیویی زودتر به فکر تصویب این دستورالعمل نیفتاده بود.
هنوز سازمان تنظیم مقررات رادیویی و اپراتور رایتل واکنشی به این موضوع نشان ندادند و باید منتظر بازخورد این دو سازمان باشیم.
انتهای پیام/