به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، تلاش برای استخراج طلا از معادن پرو باعث شده نزدیک به 700 کیلومتر مربع از جنگل های بارانی این کشور در پنج سال اخیر به طور کامل نابود شوند.
این جنگل ها که بخشی از جنگل های آمازون محسوب می شوند به ریه های کره زمین مشهورند و روند تخریب آنها 30 درصد بیشتر و وسیع تر از حدی بوده که پیش از این اعلام شده بود.
یافته های محققان دانشگاه ویک فارست نشان می دهد اگر روند تخریب این جنگل ها با همین سرعت ادامه یابد شاید جبران بخش زیادی از مشکلات ایجاد شده و احیای جنگل های نابود شده ممکن نباشد.
پژوهشگران برای بررسی منطقه Madre de Dios که جنگل های تخریب شده در آن واقع است از روش جدیدی برای نقشه برداری استفاده کرده اند که به CLASlite شهرت دارد و نشان می دهد در شرایطی که تا سال 2013 حدود 30 هزار هکتار از جنگل های بارانی آسیب دیده بودند در سال 2018 میزان نقاط آسیب دیده به 100 هزار هکتار افزایش یافته است.
وسعت مناطق آسیب دیده در جنگل های یادشده در مجموع 170 هزار هکتار برآورد می شود که در بسیاری از آنها ساخت و سازهایی برای استخراج طلا از معادن مختلف صورت گرفته است. نابودی بسیاری از گونه های حیات وحش، افزایش تصاعد دی اکسیدکربن و گازهای گلخانه ای و تداوم گرمایش کره زمین از جمله نتایج این میزان تخریب جنگل های آمازون در کشور پرو است.
انتهای پیام/