سریال ادامه‌دار حمایت آقای وزیر از مدیر متخلف

به گزارش مشرق، فرهاد دژپسند در حاشیه جلسه معارفه رئیس جدید سازمان خصوصی‌سازی درباره حل مشکلات کارگران هپکو اراک گفت: خوشبختانه به تازگی مدیر جدید و پر انرژی منصوب شد که بر اساس ارزیابی ما برنامه مشخصی دارد.

بیشتر بخوانید:

 پوری‌حسینی و یکه‌زارع همچنان در بازداشت

از مفت‌فروشی نیشکر هفت‌تپه تا اشک تمساح برای کارگران

حامیان مدیران متخلف پاکدستی را چگونه تعریف می‌کنند؟!

تپه های دولت برای زنان و کارگران!

جانشین "پوری حسینی" مشخص شد

وی افزود: من از کارکنان این واحد می‌خواهم که اجازه بدهند مدیر جدید کار خود را آغاز کند و امیدواریم در آینده نه چندان دور این مشکل حل شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: درباره سهامدار عمده شرکت هپکو اراک مذاکراتی با دو نفر از متقاضیان داریم که یکی از آنها به مرحله نهایی رسیده و امیدواریم طی هفته آینده به طور قطعی تعیین تکلیف شود.

دژپسند با اشاره به نوسانات بازار بورس گفت: این نواسانات در یک دامنه مشخص طبیعی است و نباید شتابزده عمل کرد.

وزیر اقتصاد گفت: امیدواریم با حمایت‌هایی که می‌کنیم مانع از این شویم که تغییرات بورس از یک دامنه خاص بیشتر شود. در وزارت اقتصاد سیاست ما بر این بوده است که ضمن حمایت از بورس از مداخله خودداری کنیم.

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه موارد انتقاد در خصوصی سازی‌ها را بررسی کردیم افزود:​ مراحل واگذاری منطبق بر قوانین و مقررات انجام شده است.قانون جدیدی که چند ماه قبل ابلاغ شد برای خریداران سهام راهبردی علاوه بر اهلیت مالی باید اهلیت فنی و تخصصی نیز سنجیده شود که این قانون پیش از این وجود نداشت.

وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: سعی می‌کنیم در هیئت واگذاری روش‌های واگذاری و قیمت‌گذاری را متنوع کنیم و از روش‌هایی مثل واگذاری مدیریت و اجاره به شرط تملیک استفاده شود.

وی با بیان اینکه امسال ۶ پالایشگاه و سهام بیمه البرز به عنوان سهام دولتی در بورس عرضه شد، گفت:​ هدف از واگذاری‌ها، ​ تأمین مالی دولت نیست بلکه ضرورت اجتناب‌ناپذیر برای نجات اقتصاد کشور از دولتی بودن است.

دژپسند با اشاره به اینکه آقای پوری حسینی رئیس سابق سازمان خصوصی سازی قبل از بازداشت شدن استعفاء داده بود افزود: بازداشت پوری‌حسینی همزمان با استعفای او بود. ممکن است یک مدیر دچار اشتباه شود، اما این موضوع با انحراف و فساد متفاوت است.

وزیر اقتصاد گفت: رئیس جدید سازمان خصوصی‌سازی در شرایطی این سمت را قبول می‌کند که باید با اشراف بر قوانین و قبول خطر مدیریتی وارد شود و در این مسیر نمی‌شود با ترس و واهمه جلو رفت.

وی با بیان اینکه آقای صالح مسلط به قانون است افزود: قرار نیست در این سازمان اموال دولت به تاراج گذاشته شود و کسی نباید دندان تیز و برای خودش سفره‌ای پهن کند که سلامت آقای صالح نیز برای ما مشخص است.

دژپسند با اشاره به ضرورت هدایت نقدینگی به بورس و حمایت از تولید گفت:​ خوشبختانه در سه ماهه نخست امسال بر اساس آمار بانک مرکزی، ​ رشد اقتصادی غیر نفتی کشور مثبت چهار دهم درصد بوده است.

علیرضا صالح رئیس سازمان خصوصی‌سازی نیز گفت: مهمترین کار بنده نظارت بر واگذاری‌هایی است که انجام شده به طوری که همه اقساط بازپرداخت شود و شرایط قراردادی را انجام دهند.

وی افزود: اولویت دیگر من این است که شرکت‌هایی که در فهرست واگذاری هستند در یک اتاق شیشه‌ای با شفافیت کامل از طریق بورس و فرابورس قیمت‌گذاری و واگذار شود. مبنای کار بنده قانونمداری، تسهیلگری واگذاری‌ها، انضباط و شفافیت است. از روش‌های مختلف واگذاری استفاده خواهیم کرد تا با اجرای عدالت فضا برای همه افراد فراهم شود تا بتوانند برای خرید بنگاه‌های اقتصادی اقدام کنند و فضا انحصاری نباشد.

صالح با بیان اینکه تکلیف شده در شش ماه امسال ۱۰ هزار میلیارد تومان واگذاری از طریق بورس داشته باشیم ابراز امیدواری کرد که بتوانیم تا پایان سال تعهدات سازمان خصوصی سازی را انجام دهیم.

برچسب ها:

سیاسی