معاون سلامت روان وزارت بهداشت گفت: امروزه ۸ درصد از کودکان مبتلا به انواع اختلالات روانپزشکی هستد که این مساله بر تحصیل آنها هم تاثیر میگذارد.
علی اسدی معاون دفتر سلامت روان وزارت بهداشت با اشاره به تأثیر آلودگیهای صوتی بر کودکان اظهار کرد: آلودگیهای صوتی و ذرات معلق هوا بر کودکان تاثیر بیشتری میگذارد و باعث بروز اختلالات روانپزشکی و روحی در آنها میشود.
او ادامه داد: ۸ درصد از کودکان مبتلا به اختلالات روانپزشکی مانند بیش فعالی هستند که اینگونه بیماریها بر تحصیل آنها هم تأثیر منفی میگذارد.
ناتوانی کودکان درگیر با مشکلات صوتی و آلودگی هوا
معاون سلامت روان وزارت بهداشت ادامه داد: سیستم ایمنی بدن کودکان مانند افراد بزرگسال کامل نشده است به همین دلیل توانایی مقابله با آلودگیهای صوتی و مشکلات ناشی از آن را ندارند و عوارضی مانند کج خلقی لجبازی و حتی افسردگی در کودکان بر اثر آلودگیهای صوتی و هوا بروز پیدا میکند.
اسدی بیان کرد: اختلالات روانپزشکی ما نسبت به برخی از کشورها بالاتر است و متأسفانه باید بگویم کشورمان آمار خوبی در زمینه اختلالات بیش فعالی و روانپزشکی ندارد.
او گفت: کودکانی که در مواجهه با انواع آلودگی صوتی و ذرات معلق هوا در کلانشهرها رو به رو هستند بیشتر دچار عوارضی مانند افسردگی و بدرفتاری میشوند؛ این نوع کودکان آستانه تحملشان بسیار کمتر از سایر کودکان است و عموماً کودکانی پرخاشگر هستند.