به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، محمود رضا پیروی دبیرکل جمعیت هلالاحمر در نشست خبری با اشاره به تمهیدات این جمعیت در مراسم اربعین، اظهار داشت:با توجه به اینکه امسال ویزای ورود به عراق برداشته شده است، به نظر میرسد جمعیت زیادتری عازم عراق شوند.
وی ادامه داد:پیش بینی میکنیم بیش از ۳میلیون نفر عازم مراسم اربعین شوند؛ ضمن اینکه تا کنون ۸۰۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کردهاند.
پیروی در پاسخ به پرسش فارس درباره تداخل گروههای مختلف در ارائه خدمات به زائران ،خاطرنشان کرد: در وزارت کشور ستاد اربعین تشکیل شده است و کمیته بهداشت، اسکان و سفر ایجاد شده و همه دستگاههای مربوط با هم هماهنگ شدهاند.
وی متذکر شد:پیش بینی میکنیم امسال ۴۰درصد افزایش خدمات داشته باشیم و ۱۰پایگاه درمانی نیز در مسیر نجف به کربلا و سه مسیر جدید مرزی احداث کنیم.
دبیرکل جمعیت هلال احمر تاکید کرد: افراد لوازم شخصی خود را همراه داشته باشند؛ ضمن اینکه ماسک و داروهای مورد نیاز خود را همراه خود بیاورند.
محمد تقی حلی ساز رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر اظهار داشت: براساس تفاهم نامه با عراق خدمات پزشکی بر عهده هلال احمر است و از طریق ما انجام می شود.
حلی ساز از فعالیت ۶۰پایگاه درمانی شامل درمانگاه ،کمپ بین راهی و بیمارستان خبر داد و گفت: چهار مرز خسروی، چزابه، شلمچه و مهران فعال است و درمان درخارج از کشور برعهده هلال احمر و در داخل بر عهده وزارت بهداشت است.
وی با بیان اینکه پوشش زمینی مراسم اربعین توسط هلال احمر ۶۰۰ کیلومتر است،تصریح کرد: حداقل ۱۴۰ تن دارو در قالب ۱۵تا۱۸ تریلی عازم عراق میشود.
حلی ساز با بیان اینکه داروهای مجاز در داخل در عراق نیز مجاز است و محدودیت دارو در سفر حج در این مراسم وجود ندارد، از اعزام ۲۲۰۰ تا ۲۵۰۰ کادر درمانی شامل پزشک و پرستار در مراسم اربعین خبر داد.
وی ابراز داشت: مبلغ ۲۲هزاز توان افراد باید در سامانه پرداخت کنند که ۱۵هزار توان آن مربوط به بیمه و ۷هزار تومان مربوط به هلال احمر است.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر تاکید کرد: خدمات درمانی هلال احمر به همه زائران چه داخلی و چه خارجی ارائه می شود.
مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر اظهار داشت: چهار قرارگاه ایجاد شده است و مرکز کنترل و هدایت عملیات فعال شده و از ۱۳مهر لغایت ۳ابان فعال خواهد بودو این قرارگاه ها در مرزهای مهران،شامچه،چزابه و خسروی قرار دارد.
وی ادامه داد:نماینده تام الاختیار در حوزه امداد و نجات در داخل کشور مستقر می شود ؛ضمن اینکه ۹۸ آمبولانس، در قرارگاه ها وجود خواهد داشت و ۴بالگرد و یک فروند پشتیبان فعالیت میکنند.
سلیمی با بیان اینکه ۴۸۰پایگاه امدادی در سراسر کشور در آماده باش قرار دارند،گفت:۸۰پایگاه در استانهای معین و ۹۰پایگاه در استانهای ایلام،خوزستان و کرمانشاه فعال خواهند بود؛ ضمن اینکه ۱۱۹۷۸ نفر در روز فعالیت می کنند و ۱۱۸ آمبولانس برای این استانها پیش بینی شده است.
وی بیان داشت: ۳پایگاه موقت نیز در مسیر بعد از مرز خسروی ایجاد می شود.
انتهای پیام/