به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس اشرف بروجردی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در آیین تبادل اسناد تاریخی دفاع مقدس جمعیت هلال احمر و سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با اشاره به جایگاه جهاد ،اظهار داشت: در روایات و آیات الهی ترسیم شده است که اگر بخواهیم به مقصد برسیم راهش این است که برای مردم راه را هموار کنیم و خداوند در آیات مکرر این پاداش را برای چنین کسانی بیان کرده است.
وی ادامه داد:شهدا آسایش خود را تقدیم مردم سرزمین شان کردند و زمینه را برای رشد و کمال بشری فراهم کنند و نعمت عبودیت و بندگی در سایه مجاهدان راه خدا محقق میشود.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی یاد آور شد: وقتی امام فرمودند مقابله کنی و امروز آسایش ما مرهون تلاش آنهاست و نباید از حافظه ملت ما بیرون برود و ملت پاسدار آن تلاش بوده است.
بروجردی افزود: آن چیزی که خطری است که احتمالا در حال شکل گیری است ،این است که امروز بسیاری از جوانان ما کمتر با حال و هوای روز های جنگ آشنا هستند.
وی بیان داشت: این خطری است که جامعه را تهدید می کند و باید هوشیار باشیم و حرمت شهید را نگه داریم.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی با بیان اینکه یکی از مصادیق نگه داشتن یاد شهدا این است که افکار و آثار شهدا را درجایی در حافظه ملت نگهداری کنیم،خاطرنشان کرد:سازمان اسناد پناهگاهی برای حفظ این آثار است و دولت مصوب کرده است تا آرشیو ملی باید تمامی اسناد مرتبط با دفاع مقدس از سراسر کشور را حفاظت و صیانت کند.
بروجردی ابراز داشت:آرشیو ملی ایران مکانی امن برای نگهداری این اسناد از لحاظ فیزیکی و غیر فیزیکی است .
وی تصریح کرد:یکی از دلائل عمده برای تهییج جوانان برای حضور در جبهه ها این بود که احساس می کردند باید دین خود را اداکنند و باید این اسناد محفوظ مانده تا آیندگان این پشتوانه فکری را بشناسند.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی از تحویل ۸۱۱۷۸ پرونده مربوط به دفاع مقدس توسط هلال احمر به آرشیو ملی خبر داد و گفت:هلال احمر پیشتاز این کار بوده است و این اسناد در آینده دیجیتال خواهد شد.
انتهای پیام/