مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن: نیمی از تسهیلات موردنیاز برای خانه‌های سیل زده تامین شده است/ موسوی: زیرساخت‌های کشت پاییزه را عملیاتی کردیم

مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن: افزایش دما در خوزستان مانع آغاز روند بازسازی استروند بازسازی مناطق سیل زده امشب چهارم مهرماه در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری بررسی شد.


به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، روند بازسازی مناطق سیل زده امشب چهارم مهرماه در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با حضور مجید جودی مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و موسوی مدیرکل مدیریت بحران وزارت جهاد کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مجید جودی مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن در ابتدا با اشاره به اینکه حدود ۷۵ هزار واحد مسکونی در ماجرای سیل آسیب دیده اند گفت: این تعداد واحد مسکونی نیاز به مرمت داشت که خوشبختانه قریب به اتفاق آن‌ها به بهره برداری رسیده است لذا در رابطه با واحد‌های تعمیری مشکلی نداریم.

او با اشاره به اینکه در رابطه با واحد‌های احداثی ۶۵ هزار واحد ارزیابی شده بود افزود: در استان خوزستان به دلیل بالا بودن دما نتوانستیم کار اجرایی را شروع کنیم، زیرا در دمای ۴۸ درجه نمی‌توان کار را انجام داد بنابراین در این استان در فصل پاییز و زمستان کار اجرایی انجام می‌شود.

مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن با اشاره به اینکه حدود ۳۴ هزار واحد پی کنی و بیش از ۲۱ هزار واحد فنداسیون شده است عنوان کرد: سقف هفت هزار و ۲۰۰ واحد زده شده است، از این هفته در استان گلستان ۵۰۰ واحد به بهره برداری می‌رسد، ما به همت مردم کار انجام می‌دهیم و از آن‌ها حمایت می‌کنیم.

او ادامه داد: پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات مورد نیاز در مرحله اول از منابع قرض الحسنه بانک‌ها بود، حدود دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان یعنی ۵۰ درصد تسهیلات تأمین شد و این روند تا مرداد ماه ادامه داشت، ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد در مرحله دوم نزدیک ده روز است که در منطقه عملیاتی شده است، از ابتدا شرط گذاشته بودیم، در صورتی که تمام منابع به موقع تامین شود سر زمان چهار ماهه کار واحد‌های تعمیری تمام شود، الان هیچ مشکلی از نظر واحد‌های تعمیری نداریم به جز آن‌هایی که مشکل وراثتی و یا حقوقی دارند.

جودی با اشاره به اینکه در واحد‌های احداثی پلدختر و خوزستان در مرحله اجرایی توجه داشتیم که در فصل تابستان نمی‌توانیم کار اجرایی انجام دهیم اظهار کرد: عمده کار ما در فصل پاییز و زمستان است به طوری که تمام منابع بانکی تامین شده است.

او ادامه داد: مبلغ ۱۹۰۰ میلیارد تومان توسط دولت به ما پرداخت شده که از این مقدار، ۱۲۰۰ میلیارد تومان وام بلاعوض به مردم پرداخت شده است و بقیه متناسب با پیشرفت کار پرداخت می‌شود.

مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن در ادامه برنامه با اشاره به اینکه به ندرت کسانی هستند که از چادر به عنوان سر پناه استفاده کنند افزود: از ۱۵۰ هزار واحد به تعداد انگشت شمار شاید کسانی باشند که در چادر به سر می‌برند، دولت به عنوان اجاره بها برای واحد‌های شهری ۱۲ میلیون تومان و برای مناطق روستایی ۶ میلیون تومان پیش بینی کرده است.

موسوی مدیرکل مدیریت بحران وزارت جهاد کشاورزی در ادامه برنامه با اشاره به اینکه در بحث مرمت و بازسازی و احیای زیرساخت‌های اقتصادی عجله داشتیم گفت: باید زیرساخت‌ها را فراهم می‌کردیم تا کشت پاییزه عملیاتی شود، مرمت و رگلاژ جاده‌های بین مزارع حدود پنج هزار کیلومتر صورت گرفت، تامین آب اضطراری اراضی بحث دیگر بود تا الان حدود ۵۶۰ ایستگاه پمپاژ و هزار و ۳۶۸ کیلومتر انتقال آب با لوله و کانال را انجام داده‌ایم و زهکشی حدود ۸۲۳۵ عملیاتی کرده‌ایم.

او با بیان اینکه ۳۶۰ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی آماده کشت شد که تقریبا ۲۰۰ هزار هکتار آن کشت مجدد شد افزود: از واحد‌های تولیدی خسارت دیده حدود ۲۰۰ واحد مرغداری و ۶۰۰ واحد دامداری سنتی و ۳۰۰ واحد آبزی پروری مرمت و احیا شد و به تولید برگشت.

خبر در حال تکمیل...

برچسب ها:

سیاسی