به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، تعدادی از مخاطبان خبرگزاری فارس در سامانه «فارس من» عنوان کردند که «ثبتنام دانشگاه سیلزدگان با مشکل روبهرو شده است»؛ این افراد مطرح کردند که «مقرر شده آن دسته از دانشآموزانی که در خرداد در امتحانات قبول نشدند، نمره قبولی شهریور بهجای نمره خرداد قرار گیرد و حالا که ما شهریور قبول شدیم، سامانه امین که باید مدرک پیش دانشگاهی صادر کند باز نیست و دانشگاه هم میگوید تا آخر این هفته بیشتر ثبت نام نمیکنم. حال چه کنیم؟».
خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: مشکلی برای فارغالتحصیلی دانشآموزان سیلزده نیست و برای پیگیری مدرک تحصیلی به اداره سنجش استان خود مراجعه کنند.
وی در خصوص گلایه برخی دانشآموزان خوزستانی در خصوص دریافت مدرک گفت: موضوع خوزستان را صحبت کردم و این دانشآموزان هیچ مشکلی ندارند؛ هر دانشآموزی که مشکل فارغالتحصیلی دارد به اداره سنجش خوزستان مراجعه کند.
به گزارش فارس، 29 فروردین امسال رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش در خصوص امتحانات پایانی دانشآموزان استانهای سیلزده گلستان، خوزستان و لرستان، اظهار کرد: به استناد رأی صادره در نوزدهمین جلسه کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش، تسهیلاتی برای امتحانات پایانی نوبت دوم دانشآموزان سیلزده پیشبینی شده است.
وی ادامه داد: برای دانشآموزان پایههای دوازدهم و سوم متوسطه نظری، فنیوحرفهای و پیشدانشگاهی نظام قدیم علاوه بر امتحانات خرداد و شهریور، یک نوبت دیگر در تیر یا مرداد برگزار میشود تا دانشآموزان مناطق سیلزده که به تشخیص مدیر کل آموزش و پرورش استان روند آموزشی آنها مختل شده است، با تمایل و آمادگی خود در هر یک از نوبتهای خرداد، تیر یا مرداد و شهریور شرکت کنند و نمرات قبولی نوبتهای «تیر یا مرداد» و شهریور در ستون خرداد درج میشود.
ساکی اضافه کرد: به منظور ایجاد فرصت آماده شدن برای شرکت در امتحانات نوبت دوم (خرداد) سایر پایههای دوره تحصیلی به ادارات کل آموزش و پرورش استان سیلزده اختیار داده شده است متناسب با شرایط منطقه، امتحانات پایانی نوبت دوم را از اول خرداد تا ۳۱ تیرماه برگزار کنند تا در صورت لزوم برای عقب ماندگی ناشی از تعطیلی مدارس، فرصت تشکیل کلاسهای جبرانی و ایجاد آمادگی بهتر دانشآموزان در امتحانات فراهم شود.
وی افزود: در مناطق گرمسیری بر اساس تبصره ۲ ماده ۳ آیین نامه ارزشیابی تحصیلی تربیتی دوره اول متوسطه با تشخیص کمیسیون های خاص، شهرستانها و مناطق سیلزده میتوانند دو هفته زودتر از تاریخ اول خرداد ماه اقدام به برگزاری ارزشیابی پایانی نوبت دوم کنند.
رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی ادامه داد: در صورتی که به دلیل مشکلات به وجود آمده در مناطق سیلزده امکان تشکیل کلاسهای عادی و جبرانی فراهم نباشد به تشخیص مدیرکل آموزش و پرورش استان مبنای طراحی سؤالات امتحانات پایانی نوبت دوم غیر نهایی، قسمتهای تدریس شده کتب درسی است؛ البته برای جبران عقب ماندگی دانشآموزان در آغاز سال تحصیلی جدید قسمتهای تدریس نشده به عنوان پیشنیاز درس های جدید تدریس میشود.
انتهای پیام/