ترفندهای طلایی برای درس خواندن در کمترین زمان

5d91df7990b2d_5d91df7990b30
اگر به دنبال ترفندهای طلایی برای درس خواندن در کمترین زمان هستید این مطلب را از دست ندهید.

بسیاری از دانش آموزان در پایان ترم درگیر امتحانات خواهند شد و به دلیل نخواندن درس‌های خود در طول سال مشکلات فراوانی برای خواندن آن‌ها پیدا خواهند کرد. بهتر است دانش آموزان در شروع درس خواندن، مهم‌ترین کار‌ها را انجام دهند و از قدرت، اراده و انگیزه خود استفاده کنند.

بزرگ‌ترین اشتباه دانش آموزان، کنار گذاشتن درس‌ها به بهانه زمان محدود و موکول کردن آن‌ها به وقت دیگری است. اگر خواندن تمام درس‌ها را برای شب امتحان بگذارند، شاید ابتدا فکر کنند که در طول سال آسایش دارند، اما شب امتحان چند برابر باید سختی را تحمل کنند، در حالی که با دسته بندی جزئی می‌توانند به راحتی و قدم به قدم گام بر دارند.

دانش آموزان در بعضی ساعات انرژی کمتری دارند و نمی‌توانند روی درس‌های خود به خوبی متمرکز شوند. بهترین راهکار برای اینکه بازدهی زیادی از مطالعه داشته باشند این است که درس‌هایی که سخت هستند و تمرکز زیادی می‌خواهند را در زمان اوج انرژی بخوانند.

در زمان افت انرژی برای تجدید قوا زمانی را اختصاص دهند. آب بنوشند، کمی قدم بزنند و یا چرت کوتاهی بزنند، زیرا چرت زدن عملکرد ذهنی را بهبود می‌بخشد. دانش آموزان حتماً به اندازه کافی استراحت کنند تا بتوانند بیش‌ترین بازدهی را از مطالعه داشته باشند.

ساعت14/ 7مهر/چگونه دانش آموزان در کمترین زمان می توانند درس بخوانند

دانش آموزان موفق همیشه از شب قبل می‌دانند فردا چه کاری را باید انجام دهند؛ بنابراین بهتر است کار‌های خودشان را از شب قبل یادداشت کنند و بر اساس اهمیت اولویت‌بندی شود. با انجام همین کار ساده می‌توانند تحولاتی در استفاده از روزهایشان ایجاد کنند چرا که مغز بهتر متوجه می‌شود چه زمانی باید روی چه کاری متمرکز شود.

تمام دانش آموزان باید به این نکته توجه داشته باشند، ساعات مطالعه باید بازدهی داشته باشد وگرنه هیچ فایده‌ای نخواهد داشت. برای اینکه ساعت مطالعه بازدهی مناسبی داشته باشد، نیازمند تمرکز بالا در هنگام درس خواندن است. ایجاد تمرکز یک شبه اتفاق نمی‌افتد بلکه باید تکنیک‌های تمرکز حواس را به خوبی در خود تقویت کنند. تمام تکنیک‌ها به این صورت است ابتدا باید دسته‌بندی کلی انجام دهند، سپس هر جزوه، تمرین یا پروژه را به اجزای کوچک‌تر قابل انجام تقسیم کنند. سپس باید به هر کدام از این اجزا امتیاز تاثیر و تلاش بدهند.

این دو فاکتور را می‌توانند در یک ماتریس قرار دهند:کار‌هایی که نیازمند تلاش زیادی هستند، اما تأثیر بالایی هم دارند. کار‌هایی که نیازمند تلاش زیادی هستند، اما تأثیر کمی خواهند داشت. مانند تمرین‌ها که در زمان‌های محدود باید آن‌ها را کنار بگذارید. کار‌هایی هم وجود دارد که نیازمند تلاش زیادی نیستند، اما تاثیر بالایی خواهند داشت. این حالت معمولا در طول ترم اتفاق خواهد افتاد و شامل مواردی مثل آزمون‌های کلاسی یا حضور در کلاس‌های تقویتی است که نباید در طول ترم این فرصت‌ها را از دست بدهند.

برچسب ها:

اجتماعی