مربیان قرآن قراردادی به زودی پیمانی می‌شوند/ مدارس منتظر چند اتفاق ویژه در حوزه نماز باشند

محمدرضا مسیب زاده مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرری اظهار داشت: هر ساله دانش‌آموزان جدیدی وارد عرصه فعالیت قرآن، عترت و نماز در مدارس می‌شوند و با وجود تمام تلاش و زحمات ما به عنوان خدمتگزاران وظایف ما چند برابر می‌شود و اینکه با بخش‌نامه اتفاقی نمی‌افتد موافق نیستم.

وی با بیان اینکه کلیه فعالیت‌های آموزش و پروش مبتنی بر همین بخش‌نامه‌ها و برنامه‌ریزی‌ها است، ادامه داد: با بخشی از صحبت شما موافق هستم که اگر فعالیت خود آن هم در موضوع مهم قرآن، عترت و نماز به صرف بخش‌نامه، کار اجرایی و رفع تکلیف نگاه کنیم، اتفاق مبارک و تحولی رخ نخواهد داد و به همین منظور در سال جاری چند اتفاق ویژه در آموزش و پرورش در حوزه نماز رقم می‌خورد.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش با اشاره به نگاه ویژه وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: در جلسه مدیران کل استان‌های کشور در بخش‌نامه‌ای تصریح و ابلاغ شد که نمازخانه مدارس با تجهیز، آراستگی و تدبیر برای حضور پررنگ دانش‌آموزان توجه ویژه‌ای شود و از همه مهم‌تر بر اثرات حضور فرهنگیان، معلمان و مدیران به عنوان بهترین الگوی دانش‌آموزان در کنار آن‌ها برای اقامه نماز توصیه شده است.

مسیب زاده سال جاری تحصیلی را سال نماز عنوان کرد و با اشاره به نواختن زنگ مهر، مقاومت و نماز در آغاز سال تحصیلی و اقامه نماز جماعت در روز اول مهر در مدارس تصریح کرد: بیست و هشتمین اجلاس سراسری نماز با موضوع نماز و مدرسه در نیمه دوم آذر ماه در استان گلستان برگزار می‌شود که بنا به تأکید مؤکد وزیر آموزش و پرورش پیش اجلاسیه در همه استان‌های کشور با موضوع و هدف فراهم کردن شرایط حضور باشکوه فرهنگیان و دانش‌آموزان در نماز برگزار می‌شود.

وی با تأکید بر فراهم شدن شرایط اقامه نماز در تمام مدارس قبل از آغاز سال تحصیلی، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری همواره به آموزش و پرورش به عنوان اصلی‌ترین جایگاه آموزش نیروی انسانی و محور تحول توجه داشته و اجلاس سراسرس نماز با توجه ایشان برگزار می‌شود که در اجلاس بیست و هفتم به تجهیز فضای مدارس به نمازخوانی تأکید ویژه داشته چرا که آن را برترین وضعیت جامعه و راه سعادت دانستند.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش در ادامه در پاسخ به وضعیت مربیان دارالقرآن‌ها و نارضایتی آن‌ها این‌گونه پاسخ داد: مربیان دارالقرآن ما رسمی هستند و نیروی غیر رسمی وجود ندارد و تعدادی از آن‌ها قرارداد کار معین هستند که تلاش می‌کنیم پیمانی شوند.

مسیب زاده با تأکید بر اینکه مربی غیر رسمی در آموزش و پرورش نداریم، ادامه داد: ما معلم آموزش و پرورش داریم که امر آموزش در دارالقرآن‌ها را نیز عهده‌دار بوده و نیروی آزادی نداریم که شرایط جذب فراهم کنیم.

وی حداکثر افراد قرارداد کار معین را ۵۰۰ نفر اعلام کرد و یادآور شد: تعداد محدودی از آن ۵هزار نفری که به آموزش و پرورش ورود کردند به عنوان مربی قرآن حاضر و جذب شدند که در آن برهه به واسطه مشکلات اداری در برخی استان‌ها قرارداد کار معین بودند و سعی می‌کنیم به زودی پیمانی شوند.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش هرگونه حقوق کم یا پرداخت دیر را رد کرد و گفت: هر اتفاقی برای فرهنگیان رقم می‌خورد برای مربیان قرآن نیز لحاظ می‌شود و برای اولین بار این موضوع را می‌شنوم و در صورت وجود چنین مشکلاتی به مناطق آموزش و پرورش برای پیگیری جدی رجوع کنند.

انتهای پیام/۶۷۰۵۲/م/الف50

برچسب ها:

اجتماعی