به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، برخی کاربران فارس با ثبت سوژهای در سامانه فارس من اعلام کردهاند که «انواع سهمیه ورود به دانشگاه ها تضعیف رقابت علمی است» و در سوژه دیگری هم تاکید کردهاند که «امتیازهای ناعادلانه فرزندان اساتید دانشگاه را لغو کنید».
خبرنگاران فارس بررسی این موضوع را در دستور کار دارند.
*حد نصاب انتقالی و تغییر رشته برای فرزند هیأت علمی بالا است
محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، درباره موضوع امتیاز فرزندان هیأت علمی در قبولی در دانشگاه، اظهارداشت: فرزندان اعضای هیأت علمی به هیچ عنوان در کنکور سهمیه ندارند.
نماینده مردم کرمان در مجلس توضیح داد: این افراد ابتدا باید در کنکور سراسری پذیرفته شوند و سپس اگر 90 درصد نمره آخرین فرد قبولی در دانشگاه مورد نظر را کسب کنند می توانند به محل خدمت والدین منتقل شوند و اگر 92.5 درصد نمره آخرین فرد قبولی در دانشگاهی که قصد انتقالی به آن را دارند کسب میکنند، میتوانند تغییر رشته دهند که حدنصاب 90 درصد و 92.5 درصد نمره بالایی است.
وی درباره اینکه برخی به این تسهیلات ایراد میگیرند و آن را نابرابری میدانند،گفت: سهمیهای در کار نیست.
زاهدی در پاسخ به این سوال که با توجه به این پاسخ آیا این طرح اولویتی برای بررسی در طرح ساماندهی نظام کنکور در کشور دارد یا خیر، گفت: خیر؛ چون هیچ سهمیهای در کار نیست و موضوعی نیست که به آن پردازیم؛ این موضوع بارها شفاف شده و درباره آن توضیح داده شده است.
به گزارش فارس، این امتیاز برای کنکور سراسری در نظر گرفته شده است و در تحصیلات تکمیلی یعنی مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری انجام نمیشود.
در کنکور 98 حدود 1500 متقاضی از تسهیلات فرزندان هیات علمی استفاده کردند.
انتهای پیام/