چه کسانی نفتی‌های فوتبال را به قعر چاه می کشانند؟

به گزارش مشرق، ساده و مختصر باید گفت شرایط باشگاه نفت آبادان این روزها از وضعیت قرمز خارج شده و باید گفت این روزها این باشگاه، بدترین روزهای تاریخ خود را می گذارند. این باشگاه در طی این سالها از نظر فنی روزهای بد زیاد به خود دیده است اما آنچه این ایام بر این باشگاه می گذرد فراتر از بحث های فنی است و شاید به نابودی باشگاهی منجر شود که سالیان سال است به عنوان یک قطب ورزشی به خصوص از نوع فوتبالی اش شناخته می شود.

اوضاع در آبادان ملقب به برزیل ایران خوب نیست. این باشگاه در فصل جاری حتی یک ریالی و دلاری به کادرفنی و بازیکنانش نداده است و این مسئله ای است که خود مسئولان این باشگاه هم به آن صحه می گذارند.

نصر اصفهانی رئیس هیات مدیره باشگاه نفت آبادان در گفت و گویی در این زمینه گفت: اوضاع ما اصلا خوب نیست. بازیکنان و کادرفنی حق دارند که ناراحت باشند چون ما حتی یک ریالی هم به هیچ کدام نداده ایم و این موضوع در تاریخ باشگاه نفت سابقه نداشته است. تا به حال بازیکنی این ناراحتی را نشان نداده است اما اگر کسی هم از این شرایط راضی نباشد کاملا حق دارند. آنها حقوق به حق خود را می خواهند.

قانون کمک نکردن به تیم های حرفه ای ورزشی از سوی سازمان های دولتی مربوط به 4 سال قبل است و از همان سال ها به معنی واقعی تیم هایی مثل نفت آبادان که وابسته به شرکت های دولتی هستند هر سال با کاهش بودجه روبرو بودند اما در این 4 سال این باشگاه ها با کمک اسپانسرهای جانبی توانسته اند ادامه حیات دهند اما معلوم نیست به یکباره چه شد که از سوی وزارت نفت به صورت جدی تاکید شد که هیچ ریالی به تیم های ورزشی پرداخت نشود و همین زمزمه ها کافی بود تا شرایط سه تیم لیگ برتری فوتبال کشورمان وارد یک بحران جدی شود.

باشگاه های نفت آبادان، پارس جنوبی و نفت مسجد سلیمان که در فوتبال هر سه در لیگ برتر نماینده دارند با یک بحران و شاید باید گفت یک گرداب وحشتناک روبرو شده اند. در باشگاه پارس جنوبی اوضاع طوری پیش رفته که مدتی است بهرام رضاییان مدیرعامل این باشگاه استعفا کرد و تا امروز هم خبری از مدیرعامل جدید نیست. 

بیشتر بخوانید:

کعبی: استراحت کردیم نه اعتصاب!

نفت مسجد سلیمان هم اوضاع خوبی ندارد و مهدی تارتار سرمربی این تیم از وضعیت مالی گلایه مند است و اعلام کرده اگر شرایط بهبود پیدا نکند نمی تواند بماند. در آبادان هم اوضاع خراب تر از دو تیم قبلی است. تیمی که ریالی به جیب بازیکن و مربی اش نرفته چطور می خواهد ادامه مسیر دهد.

در این باشگاه هزینه های جاری تیم هم به یک معضل تبدیل شده است و باشگاهی که اکنون با هدایت دراگان اسکوچیچ کروات در رده چهارم قرار دارد دچار تزلزلی است که به این راحتی جمع شدنی نیست.

کار به جایی رسیده که کاظم طالقانی رئیس هیات فوتبال خوزستان و عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در نامه ای از استاندار و نمایندگان مجلس استان خوزستان خواستار بررسی شرایط و کمک به این وضعیت شده است. نامه ای که معلوم نیست مورد توجه قرار گیرد یا خیر. 

آیا به راستی در خوزستان بزرگ و پر از سرمایه های مالی کسی نیست که دست یاری به تیم های نفتی خود دراز کند؟

در آبادان تفریح مردم چیست؟ شرایط زندگی بندرنشینان چگونه است. سالیان سال است که رسانه ها می نویسند که تمام دلخوشی مردم این منطقه به تیم فوتبال شهرشان است. آیا وقتی تنها تفریح و دل خوشی مردم یک منطقه تیم فوتبال است ارزش این را ندارد که کسی دست یاری خود را به سوی این تیم دراز کند؟

بخش نامه جنجالی وزارت نفت که معلوم نیست چرا به یکباره مطرح شده به اندازه کافی روح و روان هواداران نفت را بهم ریخته است اما مسئولان شهری آبادان و یا کلان تر در خوزستان چرا به حداقلی ترین دلخوشی مردم استان خود بی توجه هستند؟

ریگ های داغ آبادان کم فوتبالیست تحویل این مملکت نداده است و حالا به روزی افتاده اند که این بار صدای شن ماسه های داغ بندر به صدا در آمده است و فریاد می زنند و طلب یاری می کنند. 

فوتبال آبادان اوضاع وخیمی دارد.اسکوچیچ به کشور خودش بازگشته و در آخرین بازی هم در لیگ گلایه هایش را مطرح کرده است. او که هنوز هیچ دریافتی از باشگاه نداشته هنوز به طور رسمی صحبتی از جدایی نکرده است اما تمرینات تیم از فردا آغاز می شود و معلوم نیست مربی کروات سر تیمش باز می گردد یا خیر.

مسئولان باشگاه نفت آبادان به دنبال شرایطی برای جذب اسپانسر هستند اما به نظر می رسد کار سختی پیش رو دارند و به تنهایی نمی توانند مشکل به وجود آمده را حل کنند. 

شاید این موضوع می طلبد که پای فدراسیون هم به طور جدی به این مسئله باز شود و فکری به حال تیم های نفتی در لیگ کند. آیا برای فدراسیون فوتبال خوشایند است که سه تیم لیگ برتری اش این چنین به ورشکستگی بیفتند؟ 

برچسب ها:

ورزش