تنها بخش‌هایی از خیابان ولی‌عصرمی‌تواند «خیابان کامل» باشد

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه مراسم افتتاح خانه مینایی در خصوص اهمیت خانه‌های تاریخی گفت: جای تشکر دارد از کسانی که به فکر حفظ اینگونه بناهای تاریخی هستند.

وی افزود: اینگونه بناهای تاریخی حافظه شهرها محسوب می‌شود و هم اینقدر که تبدیل به موزه می‌شوند خودش جای تشکر و تقدیر دارد و لازم است این اتفاق بیشتر تکرار شود.

هاشمی گفت: نکته اساسی این است که ما از این بناها و امکانات فرهنگی که در اختیار داریم به درستی استفاده کنیم زیرا بیش از 13 میلیون متر مربع فضای فرهنگی داریم که می‌شود از اینها استفاده‌های بهتری کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت:‌ وقتی مردم از این فضاهای فرهنگی استفاده کنند نتیجه سرمایه‌گذاری انجام شده مشخص شده و اقدامات مدیریت شهری ابتر نمی‌ماند.

وی افزود: این موضوع وظیفه مسئولان فرهنگی است چه در سازمان فرهنگی - هنری شهرداری و چه در معاونت فرهنگی شهرداری تهران که برنامه‌ریزی لازم را برای این اقدام انجام دهند. البته یادمان نرود که بخشی از این برنامه‌ریزی و کارهای اجرایی دست مسئولین کشور است. 

هاشمی گفت: متأسفانه در برخی موارد شاهد آن هستیم  برخی از مسئولین دست‌شان بسته شده و دچار یک خودسانسوری شده‌اند و آن تبلور فکری لازم را از دست داده‌ایم. 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی براینکه شما در سخنان‌تان به موضوع خیابان کامل اشاره کردید و آیا به نظرتان خیابان ولی‌عصر پتانسیل تبدیل به خیابان کامل شدن را دارد، گفت: اولاً باید تعریف خیابان کامل را بدانیم.

وی تصریح کرد: خیابان کامل مقصود این است که خیابانی باشد که در آن واحد هم در آن سیستم حمل‌ونقل عمومی فعال باشد، هم بتوان از دوچرخه از آن استفاده کرد، هم خودروی شخصی بتواند در آن تردد کند و در نهایت پیاده‌روهای عریض برای تردد راحت شهروندان در آن وجود داشته باشد.

هاشمی افزود: با این تعریف از خیابان کامل به طور قطع همه خیابان ولی‌عصر از ابتدا تا انتها این پتانسیل را ندارد. به طور قطع بخش‌هایی از آن که عریض‌تر است می‌تواند به خیابان کامل تبدیل شده و بخش‌هایی هم این توانایی را نخواهد داشت.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی