ذی نفعان باید هوشمند سازی را در نوع خدمت گیری از هر سازمانی حس کنند

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، محمد فرجود مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران پیش از ظهر امروز در مراسم رونمایی از سرویس‌های هوشمند شهرسازی گفت: اهمیت این موضوع از آنجا ناشی می‌شود که در شهر هوشمند باید تعریفش بر مبنای فناوری نیست.

فرجود ادامه داد: شهر هوشمند یعنی شهری که مردم در آن راحت زندگی کنند هوشمندسازی یعنی اینکه اطلاعات شهر بر مبنای داده‌ها بچرخد و دوم اینکه مردم راحت‌تر زندگی کنند.

وی افزود: از این رو در شهرداری تهران بنا براین گذاشته شد تا به هر دو جنبه رسیدگی شود و زمینه اصلی برای حرکت به سمت شهر هوشمند آغاز شد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران خاطرنشان کرد: باید فرایندها به سمت دیجیتالی شود و اگر ما در خود شهرداری این تحول دیجیتال را ایجاد کنیم شهر به سمت هوشمند شدن می‌رود.

فرجود گفت: باید ذی نفعان تجربه متفاوتی از ارایه خدمات را ببینند و رکن دوم این است که باید روال های قبلی هوشمند و دیجیتال شوند.

وی ادامه داد: رکن دیگر این امر تغییر مدلهای کسب و کار و فعالیت‌های کلان آن سازمان است. امروز برخی فرایندهایی که خود شهرداری از آن کسب درآمد م‌ کند باعث شده تا جلوی هوشمندسازی گرفته می شود.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران افزود: سامانه تهران من درگاه شهرداری برای خدمت رسانی به شهروندان است و تلاش می‌کنیم تا همه خدمات شهرداری از همین مسیر به شهروندان ارایه شود.

فرجود تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳.۵ میلیون نفر در این سامانه ثبت نام کرده اند و در هر ثانیه حدود ۳ هزار نفر در آن فعال هستند. و حجم پاسخگویی بالایی داریم.

وی گفت: ۳ هزار تماس و ۱۵۰۰ تیکت در هر روز در این سامانه ثبت می شود و البته ما تصمیم گرفتیم هر چه شهروند نیاز دارد به صورت یکپارچه در این سامانه دیده شده باشد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران ادامه داد: سایت تهران در کل دنیا اولین سایت از نظر مراجعه است و در رنکینگ الکسا هیچ شهری رنکینگش از تهران بالاتر نیست.

فرجود افزود: در تهران امروز سطح آمادگی شهروندی برای رفتن به سمت هوشمند سازی را می بینیم و این یک نقطه مهم قلمداد می شود.

وی تصریح کرد: ما پیش از این کارتابل شهرسازی را در سامانه تهران من نداشتیم که از امروز این کارتابل هم فراهم شده و مردم می توانند همه اطلاعات سابق و فعلی خود را ببینند.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران گفت: کل پرونده های بعد از سال ۹۰ در این سامانه فعال شده است و می شود به آن دسترسی داشت.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی