به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدرضا اسکاش رئیس مرکز فرماندهی و کنترل عملیات جمعیت هلال احمر درباره خدماترسانی گروههای هلال احمر اظهار کرد: بخش عمدهی خدمات برون مرزی است، البته در داخل کشور نیز قرارگاههای ما در استانهای ایلام، خوزستان و کرمانشاه از پایانههای مهران، چذابه، شلمچه و خسروی دایر است و خدمات رسانی انجام میشود.
او درباره خدمات رسانی هلال احمر در داخل عراق به زائران گفت: از مدتها پیش تمهیدات آمادگی ما برای راهپیمایی اربعین حسینی آغاز شده، اما عملیات ارائه خدمات ما به شکل صد در صد از امروز ۱۷ مهر آغاز شده است. اکنون ۴۵ آمبولانس و ۸ اتوبوس آمبولانس هم در داخل وارد خاک عراق و هم در شهرهای مختلف مستقر هستند.
اسکاش با بیان اینکه کادر درمانی شامل، پزشک، پرستار، آزمایشگاه و کادر پیراپزشکی به عراق اعزام شده اند، افزود: تا کنون ۹۳ درصد از ۱۵۳۶ نفر کادر جمعیت هلال احمر و داوطلبین حضور در جمعیت هلال احمر از جمله پزشک و متخصص به عراق اعزام شدهاند.
رئیس مرکز فرماندهی و کنترل عملیات جمعیت هلال احمر تاکید کرد: هلال احمر فقط خدمات درمانی ارائه نمیکند، بلکه نیروهای امداد و نجات ما نیز در داخل خاک عراق با ظرفیت ۲۰۸ نفر و خودروهای امدادی حضور دارند تا اگر در مسیرها مشکلاتی از قبیل تصادفات به وجود آمد، این نیروها وارد عمل شوند.
او با بیان اینکه زائران میتوانند در شرایط خاص به مراکز هلال احمر مراجعه کنند، اظهار کرد: در هتل نبا، هتل ام القری و ثوره العشرین واقع در نجف اشرف شش مرکز درمانی هلال احمر در خیابان امام علی (ع)، وجود دارد؛ همچنین در صحن حضرت زهرا (س) هم حدود ۲ هزار متر مرکز درمانی موقت برقرار کردیم؛ افزون بر این در کوفه، مرقد کمیل بن زیاد، مسجد حنانه یک مرکز هلال احمر برپا کردیم، البته در ۱۰ نقطه کربلا هم مرکز درمانی وجود دارد.
اسکاش با اشاره به اینکه در فاصله نجف به کربلا قرارگاههای درمانی مستقر هستند، گفت: ۱۳ مرکز درمانی در جاده نجف به کربلا در عمودهای ۱۸۱، ۲۷۰، ۲۸۵، ۳۱۳،۶۹۰، ۷۰۷، ۷۷۷، ۸۲۸، ۱۰۷۰، ۱۰۸۰، ۱۰۹۲، ۱۱۷۳ و ۱۴۰۰ در سیزده نقطه، مرکز ارائه خدمات درمانی وجود دارد؛ همچنین در جاده نسبتا خطرناک حله که شاهد تصادفات زیادی هستیم، آمبولانس و نجاتگر مستقر شدهاند.
رئیس مرکز فرماندهی و کنترل عملیات جمعیت هلال احمر گفت: زائرانی که از مسیر جادهای نجف به کربلا یا داخل کربلا و نجف تردد میکنند، متاسفانه از وجود مراکز هلال احمر و اقداماتی که انجام میدهند، با خبر نیستند. ۳۷ نفر از سازمان جوانان ما در جاده نجف به کربلا و همچنین در نجف و کربلا حضور دارند و زائران بیمار را به مراکز ما راهنمایی میکنند.
او در پایان گفت: از خیل عظیمی امسال در راهپیمایی اربعین جاماندهگانی داشتیم. این افراد ناتوانند و یا دچار آلزایمر شدهاند و یا به هر دلیلی جا میماندهاند، ۲۴ نفر از سازمان هلال احمر داوطلبان مددکار و روانشناس اعزام شدند تا در نجف و کربلا این در راه ماندگان را مدیریت کنند و آنها را به دست خانوادههای خود به ایران برسانند.
انتهای پیام/