تولید مواد دارویی نوترکیب برای ترمیم زخم و بافت

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، صادق حسن نیا، متخصص بیوشیمی بالینی و دانش آموخته دانشکده پزشکی دانشگاه تهران اظهار داشت: محصولات نوترکیب که با دستکاری‌های ژنتیک و تغییرات DNA در موجودات مختلف همراه است موجب تحول عظیمی در تنوع فرآورده‌های دارویی مورد مصرف شده‌است.

این پژوهشگر کشورمان درادامه با بیان اینکه تولید داروهای نوترکیب جهت ترمیم بافتها و در تسریع بهبود زخم موثراست ،اظهارداشت: تولید این نوع دارو در مرحله حیوانی تمام شده و اکنون منتظر آغاز بررسی های بالینی هستیم. این دارو به صورت ژل روی زخم قرار گرفته و به بیماران دیابتی ،زخم های بستر و مزمن کمک قابل توجهی در بهبود زخم خواهد کرد.

حسن نیا اظهارکرد: فرآورده‌های دارویی نوترکیب مولکول هایی با وزن مولکولی بالا هستند و عملکرد آن‌ها راندمان بالاتری نسبت به مولکول های داروهای شیمیایی دارد ؛چراکه مولکول هایی از جنس طبیعت هستند.

سخنران نوزدهمین کنگره انجمن پریودونتولوژی ایران با بیان اینکه همواره کار تحقیق و توسعه در دنیا ادامه دارد و قصد ما این است که در حوزه زیست فناوری از جمله ۱۰ کشور برتر دنیا شویم، تصریح کرد: قرار است تا سال آینده مگاپروژه ساخت داربستهای هوشمند بایواکتیو بافتی(داربست با قابلیت فعال شدن سلول برای ترمیم بافت) با همکاری دو دانشگاه هامبورگ آلمان، دانشگاه usc آمریکا و همکاری دانشگاه تربیت مدرس  را به مرحله اجرایی برسانیم.

حسن نیا در خاتمه اظهار کرد: توانمندی ایران در زمینه تولید دارو باعث شده است با وجود مشکلات فراوانی که در تامین داروی کشور وجود دارد، هیچ‌گاه کمبود محسوسی در این حوزه نداشته باشیم که این موضوع نشان‌دهنده توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان است.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی