علی طهماسبی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صدا و سیما در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با اشاره به نقش محوری علوم شناختی در پیشرفت علمی گفت: رشته علوم شناختی در کشور ایران جدید است البته ما می توانیم از طریق این رشته به شرایطی برسیم که رشد علمی ما افزایش پیدا کند در واقع یکی از راهکارها برای شناخت بهتر نحوه آموزش است که در این رابطه باید زیر مایههای علمی در رشته های مختلف را ارتقاء دهیم.
* علوم شناختی باعث جهش اطلاعات می شود
وی افزود: رشته علوم شناختی علم جدیدی است که می تواند در حوزه توسعه زیرساخت های علم و فناوری برای جهش اطلاعات نقش آفرینی کند همچنین این رشته می تواند به تقویت هوش مصنوعی بپردازد از طرفی گسترش و ترویج این علم بدون شک دستاوردهایی را به همراه خواهد داشت.
* رسیدن به دانشگاه نسل سوم با گسترش رشته علوم شناختی
طهماسبی تصریح کرد: امروز باید مراکز آموزشی کشور به سمت رشته های جدید و نوظهور حرکت کند در واقع یکی از مسیرهای رسیدن به دانشگاه نسل سوم گسترش رشته علوم شناختی است از طرفی می توان این رشته را به عنوان موتور محرک در رشد و ارتقاء علمی نام برد.
* علوم شناختی باید در مراکز علمی ترویج پیدا کند
وی ادامه داد: علوم شناختی اکنون نیاز جامعه و به خصوص فضای علمی کشور است چراکه می تواند تحول خوبی را در تاسیس رشتههای جدید ایجاد کند همچنین معتقدم علوم شناختی باید با قدرت و سرعت در مراکز علمی ترویج پیداکند.
انتهای پیام/