به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، شهربانو امانی در سومین نشست «TOD» با عنوان پهنههای حمل و نقلی اظهارداشت: این نشست نقطه تلاقی معاونت حمل و نقل، متخصصین حمل و نقل و معماری و شهرسازی است، فرایندی که در توسعه شهری باید انجام می گرفت.
وی ادامه داد: در آغاز شورای پنجم 93 درصد مردم تهران از ما حل معضل ترافیک و آلودگی هوا را خواستند و برای تحقق این امر بیش از سه برابر به شورای پنجم رای دادند تا ضوابط و شرایطی که نفس شهر را به شماره انداخته بود تغییر کند. در این دو سال ما نیز به عنوان نهاد نظارتی سعی کردیم علاوه بر اینکه آرامش و ثبات را بر مجموعه شهرداری حاکم کنیم ضوابط و شرایط را برای این تغییر به وجود آوریم.
امانی افزود: در این راستا اقدامات مختلفی هم انجام شد از جمله اینکه معاونت حمل و نقل شهرداری تلاش کرد سیاست طرح ترافیک 40 ساله را طرحی نو در اندازد.
رییس کمیته حمل و نقل و کمیته TODشورا گفت: ما نمی توانیم به شهروندان بگوییم که صدای شما را شنیدیم اما کاری نکرده ایم و لذا برای ایجاد تغییر سکان شهر تهران و کلید تهران را به یک شهردار متخصص دادیم. امروز علم انسانی سریع الانتقال است و دیگر نیازی به تزریق قطره چکانی تجربه های دیگر نداریم لذا ما این نشست برگزار می کنیم تا همگرایی را به هم افزایی تبدیل کنیم.
امانی خاطر نشان ساخت: متاسفانه یا خوشبختانه در برنامه دوم توسعه شهر تهران هم از TOD اسم برده بودند و قرار بود در این زمینه مطالعه شود یعنی TODسابقه 7 ساله دارد اما تا دوره پنجم شورا اقدام خاصی در این زمینه صورت نگرفت.
امانی در ادامه افزود: می خواهم شما را توجه دهم به هفته تهران که بسیار پر کار و پر بار بود. هفته گذشته معاونت اجتماعی مسابقه نقاشی کودکان را برگزار کرد که نزدیک به 10 هزار اثر به دبیر خانه رسید و 140 اثر به معرض دید مردم گذاشته شد، در اختتامیه نیز من شرکت کردم و دیدم که کودکان شهرشان را چگونه تصویر کردند.
امانی در ادامه با به تصویر در آوردن چندین اثر کودکان گفت: شما می بینید که در نقاشی ها کودکان تغییر سبک زندگی را خواهان هستند، کودکان که مدیران آینده این شهر هستند هم مترو را دیده اند و هم بچه های خیابان را ، هم محیط زیست را دیده اند و هم شهر بدون زباله را و هم زندگی مسالمت آمیز را همچنین 60 درصد شرکت کنندگان این مسابقه دختران بودند.
امانی در ادامه گفت: با انسان محوری میشود به خواسته های کودکان امروز و مدیران فردا پاسخ داد. حل مشکل آسیبهای اجتماعی با تحقق انسان محوری محقق می شود و آن زمان که رویکرد ما در مدیریت شهری بر پایه TODباشد انسان محوری نیز حادث خواهد شد. زمانی که شهر از خودرو محور بودن به انسان محور بودن تغییر کند.
انتهای پیام/