* سیاست متفاوت وزارت ورزش در انتخابات
وزارت ورزش در این خصوص تاکید داشت، سرپرستان فدراسیونها حق شرکت در انتخابات را ندارند و در صورت ثبتنام باید از سرپرستی کنار بروند اما به نظر میرسد وزارت ورزش در سیاستی که داشته به خوبی عمل نکرده؛ به طوری که این موضوع هم انتقادات نمایندگان مجلس و هم کارشناسان خبره را به دنبال داشته است.
وزارت ورزش و جوانان برای فدراسیونهایی که با سرپرست اداره میشدند مانند کشتی، والیبال، تنیس، همگانی، قایقرانی و ... سیاستهای مختلفی داشته که همین موضوع، شائبه مهندسی انتخابات را در برخی فدراسیونها مطرح کرده است.
به گفته مصطفی هاشمیطبا رئیس اسبق سازمان تربیتبدنی، وزارت ورزش در انتخابات فدراسیونها و گذاشتن سرپرستان سلیقهای رفتار کرده و هیچ وقت در این 10-15 سال اخیر رویه یکسانی نداشته است.
* قاضیزاده: اتفاقات رخداده خوشایند نیست
وزارت ورزش برای فدراسیونی مانند ورزش همگانی با اتمام دوره شش ماهه افشین مولایی، سرپرست جدید معرفی میکند. در فدراسیونی مانند والیبال بعد از گذشت 10 ماه هیچ سرپرستی معرفی نمیکند؛ فدراسیونی المپیکی که بالاخره با درگیریها و ناراحتیهایی که در زمان ثبتنام از نامزدها پیش آمد، افشین داوری تصمیم به رفتن گرفت و وزیر ورزش فتاحی را به عنوان سرپرست معرفی کرد.
قاضیزاده هاشمی نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در گفتوگو با فارس در واکنش به این اتفاقات و گلایههای نامزدهای والیبال، گفت: برخی نامزدهای انتخابات فدراسیون با من جلساتی داشتند. آنها نسبت به عملکرد وزارت ورزش معترض بودند. اتفاقاتی که در این مدت رخ داده، چندان خوشایند برخیها نیست. به عنوان مثال، داورزنی خودش تصمیم گرفته در انتخابات حضور داشته باشد. داورزنی خودش برگزار کننده، نظارت کننده، صلاحیت دهنده و کاندیدا است که با این فرآیند قطعاً خودش هم انتخاب خواهد شد.
در فدراسیون تنیس هم اصلا وضعیت مشخص نیست و با وجود همین امروز و فردا گفتنهای معاون وزیر، تکلیف ریاست این فدراسیون مشخص نشده است.
* نورچشمی وزیر بدون استعفا!
وزیر ورزش حتی در بخش معاونتها هم سلیقهای رفتار کرد و رویه یکسانی نداشت. امیررضا خادم برای ریاست فدراسیون کشتی و غلامرضا شعبانیبهار برای ریاست فدراسیون تیراندازی با کمان از سمتهای خود استعفا کردند؛ در حالیکه داورزنی به عنوان معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان همچنان در تلاش است هم ریاست فدراسیون والیبال و هم پست معاونت را همزمان در اختیار بگیرد.
رفتارهای متضاد وزیر ورزش، بلاتکلیفی فدراسیونها، انتخاب سرپرستان و فعالیت طولانی برخی از آنها، انتقادات زیادی را به وزارت ورزش وارد کرده است. مجلس شورای اسلامی با ورود به این موضوع، قرار است بحث انتخابات فدراسیونها و عملکرد وزارت ورزش را بررسی کند.