به گزارش مشرق، سرانجام پس از حواشی زیادی که در مسیر تصویب ممنوعیت بهکارگیری بازنشستگان بهوجود آمد نهایتاً این اصلاحیه در شورای نگهبان تصویب شد و حالا 14 استاندار باید با صندلیهایشان خداحافظی کنند.
از عنوانش مشخص بود که در صورت تصویب، حاشیههای زیادی بههمراه خواهد داشت؛ اصلاحیهای که بهسراغ مسئولان تراز اول رفته و حتی رئیس فدراسیون فوتبال را نیز بینصیب نگذاشته و حالا با تصویب نهایی آن در شورای نگهبان بسیاری از این مسئولان باید با صندلیهای خود برای همیشه خداحافظی کنند.
بیشتر بخوانید:
دوم مردادماه، 290 نماینده مجلس شورای اسلامی قانون منع بهکارگیری بازنشستگان را به بحث گذاشتند و سرانجام اکثریت سبزنشینان خانه ملت اصلاحیه این قانون را تصویب و برای تأیید نهایی به شورای نگهبان ارسال کردند و این شورا بالاخره رأی به تصویب اصلاحیه آن داد و دو روز پیش رئیس مجلس آن را به رئیسجمهور ابلاغ کرد.
موضوع بازنشستهها تنها معطوف به دولت نیست و شامل حال قوای دیگر از جمله قوه قضاییه نیز میشود اما با این حال قوه مجریه بیشترین میزان بازنشستهها را به خود اختصاص داده و در این بین وزارت کشور بهدلیل انتخاب مستقیم استانداران باید تصمیم اساسی برای بسیاری از استانداریها بگیرد.
طبق بندهای الف ــ ب ــ ج ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری، بهکارگیری بازنشستگان در سمتهای رؤسای سه قوه، معاون اول رئیسجمهور، نواب رئیس مجلس، نمایندگان مجلس، اعضای شورای نگهبان و معاونان رئیسجمهور از این قانون مستثنی بوده و بهکارگیری بازنشستگان نیروهای مسلح نیز با تدابیر فرماندهی معظم کل قوا فقط در دستگاه متبوعشان مجاز است.
حالا وزارت کشور مشخصا اسامی استانداران منتشر شده و نشان میدهد که 14 استاندار بازنشسته باید با صندلیهای خود حداحافظی کنند.
بر اساس این گزارش، مجید خدابخش از آذربایجان شرقی، محسن مهرعلیزاده از اصفهان، محمدعلی نجفی از البرز، محمدحسین مقیمی از تهران، محمدمهدی مروجالشریعه از خراسان جنوبی، علیرضا رشیدیان از خراسان رضوی، محمدرضا خباز از خراسان شمالی، اسداله درویش امیری از زنجان، سید شهابالدین چاووشی از سمنان، سید دانیال محبی (ملایی) از سیستان و بلوچستان، اسماعیل تبادار از فارس، سیدمهدی صادقی از قم، محمدناصر نیکبخت از همدان و محمود زمانی قمی از یزد استاندارانی هستند که باید تا پایان هفته جاری با صندلیهای خود خداحافظی کنند.
پس از انتخاب محمد اسلامی برای وزارت صنعت، مازندران نیز باید استاندار جدید خود را بشناسد، کرمان نیز مدتهاست که بدون استاندار است. بنابراین وزیر کشور باید برای 16 استان کشور استاندار جدید انتخاب کند.