عالم اهل سنت: کسانی که به زیارت اعتقاد ندارند، اهل سنت نیستند

به گزارش مشرق، هر ساله با نزدیک شدن اربعین حسینی، خیل عظیم عاشقان اباعبدالله الحسین (علیه السلام) از نقاط مختلف دنیا، برای تجدید پیمان با اباعبدالله الحسین(علیه السلام) و نشان دادن قدرت مسلمانان راهی کربلا می شوند.

این همایش عظیم مسلمانان، برای کسانی که به دنبال تفرقه اندازی میان امت اسلام اند، گران تمام شده و هر ساله با پخش برنامه های مختلف در رسانه های خود و به خصوص رسانه های سعودی و وهابی، سعی می کنند با مطرح کردن شبهه‌های قدیمی، مثلا مسلمانان را از حضور در این راهپیمایی منصرف کنند.

بیشتر بخوانید:

عالم اهل سنت: به زیارت قبر سیدنا حسین بروید +فیلم

ماموستا عابد نقیبی، امام جمعه اهل سنت و رئیس شورای افتای سقز در واکنش به این شبهه‌ها گفت: «پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) می فرمایند "من زارنی فی مماتی فکانما زارنی فی حیاتی؛ هرکسی، مرا پس از مرگ زیارت کند، گویی مرا در زمان حیات زیارت کرده است." این حدیث پیامبر بزرگوار اسلام، یک حدیث کاملا صحیح است و تمام علمای اهل سنت این حدیث را صحیح می دانند و این شامل تمام خانواده و اهل بیت پیامبر هم می شود.»

این عالم اهل سنت در ادامه افزود: « با توجه به استناد این حدیث پیامبر و احادیث دیگر که ما منابع زیادی داریم که علمای بزرگ اسلام تاکید زیادی به زیارت داشتند؛ به هر حال ما اهل سنت هم کاملا به  این بحث زیارت اعتقاد داریم و کسانی هم که به این زیارت اعتقاد ندارند از اهل سنت نیستند. ما هم در فضای مجازی و هم در کتاب‌ها دیده ایم که افرادی خودشان را منتسب می کنند به اهل سنت که به زیارت قبور اعتقاد ندارند. اینها یک تفکر خارج از تفکر حضرت امام شافعی و خارج از این ۴ مذهب را دارند. این سخن (نهی از زیارت) استنباط این افراد برای خودشان است و برای ما (جامعه اهل سنت) قابل قبول نیست.»

ماموستا نقیبی درباره پیاده روی اربعین نیز گفت: «پیاده رفتن امروزه، یکی از شعائر اسلامی است. با توجه به وضعیت مسلمانان در دنیا و  نگاه دشمنان اسلام به همه مسلمانان، بیشتر از گذشته می طلبد که به شعائر الهی توجه داشته باشند. این زیارت قبور که امروز هم در اربعین می بینیم و هم بزرگان و روحانیون اهل سنت با پای پیاده به زیارت کربلا می روند، این یکی از شعائر است. دشمنان اسلام بفهمند که ما امروز اینقدر به بحث زیارت اعتقاد داریم که ما (اهل سنت) حاضر هستیم با پای پیاده و بدون کفش به زیارت این بزرگان برویم. این یک شعار است در برابر دشمنان اسلام. یک نوع اتحاد و همبستگی است بین مذاهب و هیچ اشکالی ندارد.»

دانلود

برچسب ها:

جهان