به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلیمیل، نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است، زنانی که قاعدگی نامنظم دارند به میزان قابل توجهی در معرض مرگ زودرس هستند.
این بررسی تأکید میکند، حتی اگر قاعدگی زنان بیش از چرخه معمولی شود، خطر مرگ برای آنها وجود دارد.
دانشمندان دانشگاه هاروارد طی یک بررسی 20 ساله چرخه قاعدگی بیش از 93 هزار نفر را بررسی کردند و درنهایت دریافتند، داشتن چرخه قاعدگی نامنظم یا طولانی مدت میتواند نشانه مرگ زودرس باشد.
براساس این پژوهش دو دههای، زنانی که چرخه قاعدگی آنها نوسان دارد، یک سوم بیشتر از سایر افراد ممکن است دچار مرگ زودرس شوند.
پزشکان باور دارند که این امر میتواند به این دلیل باشد که زنان با دورههای نامنظم شرایط بهداشتی و درمانی دارند که مورد توجه واقع نشدهاند.
اعتقاد بر این است که سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)، میتواند باعث ایجاد دورههای نامنظم شود و همین موضوع افراد را در معرض ابتلا به سایر بیماریها قرار دهد.
دبورا لورل، استاد اپیدمیولوژی دانشکده پزشکی بریستول میگوید:مطالعات زیادی وجود دارد که نشان دهنده ارتباط بین دورههای نامنظم قاعدگی و بیماری است؛ دورههای نامنظم قاعدگی خطر مرگ ناشی از سرطان و مشکلات قلبی و عروقی مانند بیماری قلبی را افزایش میدهد. همچنین اندومتریوز، بیماری التهابی لگن یا مشکلات تیروئید فقط برخی از شرایطی هستند که م توانند دوره های نامنظم قاعدگی ایجاد کنند.
این یافتهها در ۷۵مین کنگره علمی پزشکی آمریکا برای باروری در فیلادلفیا ارائه شد.
انتهای پیام/