به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، پس از سخنان اردکانیان تعدادی از اعضای شورای شهر تهران به این سخنان واکنشهایی نشان دادند.
پس از اتمام سخنان اعضای شورای شهر نوبت به پاسخگویی اردکانیان رسید که وی گفت: از سخنان و نقطه نظرات اعضای شورای شهر تشکر کرده و لازم میدانم یکسری اطلاعاتی که وجود دارد را به شما عزیزان بگویم.
وی گفت: شما به مشکلات شبکه فاضلاب اشاره کردید که باید بگویم شبکه فاضلاب شهر تهران ۷۵ درصد اجرایی شده و ظرف ۵ سال آینده کامل می شود.
اردکانیان گفت: همچنین از حق آبه پارک چیتگر سخن گفتید اما باید این را بدانید که پارک چیتگر بخشی با آب تصفیه شده شهری آبیاری میشود که این موضوع قابل قبول نیست.
وزیر نیرو در خصوص ایجاد دو تصفیهخانه در مناطق ۴ و ۲۲ هم گفت: مدل تصفیه خانههای منطقه ۴ و ۲۲ حتما به زودی نهایی میشود البته باید مساله زمین هم حل شود.
وی درخصوص گلایه خلیل آبادی به کم آبی شهرستان ری هم اشاره کرد و گفت: یک پروژه ساماندهی آبهای سطحی برای ری در نظر داریم که به زودی این پروژه اجرا می شود تا مشکل آب ری هم حل شود.
اردکانیان گفت: البته مسؤولان شهر ری تقاضای اختصاص سه یازدهم از آب را دارند که این موضوع زیاد است یعنی بیش از آن چیزی است که ما تصور میکردیم در ری نیاز باشد.
وزیر نیرو ادامه داد: در موضوع دکلهای برق شهر تهران هم همکاری خوبی با شهرداری در حال انجام است و به زودی دکلهای بیشتری از سطح زمین جمع آوری خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: از سال ۹۵ سالانه ۶۵۰۰ کیلومتر فشار ضعیف از سطح زمین جمع آوری شده است و به زیر زمین رفته است و در پنج سال آینده کل این شبکه زیر زمینی خواهد شد.
اردکانیان گفت: از سال ۹۶ تا به امروز ۹۷ درصد خدمات در بخش برق به صورت غیرحضوری انجام می شود که خودش باعث حذف ۵۰۰ هزار تردد شده است.
وزیر نیرو تصریح کرد: در عین حال بیش از ۳۰ میلیون قبض برق کاغذی هم از این پس دیگر صادر نخواهد شد که خود این امر کاهش هزینه ۴۰ میلیاردی را در بر خواهد داشت.
وی گفت: فکر میکنم که همه این نکاتی که از سوی اعضای مطرح شد مهم است و تاثیرگذار در زندگی مردم است اما باز هم به نظرم راه حل اصلی این است که ما باید پروژههایی تعریف کنیم که بعد از به نتیجه رسیدن همه ارگانها از آن منتفع شوند.
اردکانیان افزود: ممکن است افرادی باشند که به واسطه علم و اطلاع بالای خودشان به این نکته رسیده باشند که نمی شود کاری کرد و بروند فقط سراغ پیدا کردن یک مقصر دیگر اما وظیفه هر مسوولیت در کشور اسلامی این است که ما امید نشود و انجام وظیفه کند.
وزیر نیرو خاطرنشان کرد: اینکه برویم سراغ یک نفر بگوییم فلان مشکل وجود دارد و آن هم به ما بگوید که من خودم بیست سال پیش این مسیر را رفتم و ثبات تذکر دادم فایده ندارد بلکه باید به سراغ حل مشکل برویم.
وی افزود: قرار نیست بنشینیم و نگاه کنیم تهران فرونشست برایش رخ بدهد بعد بگوییم ما در فلان تاریخ یک مصوبه داشتیم که موضوع فرونشست اصلا به ما ربطی هم نداشته است و تقصیر را از سر خود باز کنیم.
انتهای پیام/