وضعیت انتصاب بانوان در استان تهران مطلوب نیست

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، ثریا شارقی مدیرکل امور بانوان استانداری تهران در جلسه شورای برنامه‌‌ریزی و توسعه استان تهران که با حضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برگزار شد گفت: برای نخستین بار بررسی سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده در برنامه ششم توسعه در راستای عدالت جنسی مطرح شد و براساس چند اصل قانون اساسی به مسائل زنان پرداخته شده است. 

وی یادآور شد: برای نخستین‌بار استان‌ها به طور جداگانه نسبت به تدوین سند در حوزه زنان اقدام خواهند کرد و قبل از این نیز سند کلی آن تدوین شده بود و سند ارتقاء وضعیت زنان کامل کننده دیگر اسناد در این حوزه است. 

وی درباره عملکرد اورژانس اجتماعی استان تهران در 6 ماهه اول سال جاری اظهار داشت: شهرستان‌های ری، تهران و شمیران به دلیل میزان جمعیت در رتبه نخست تماس با اورژانس اجتماعی قرار دارند. 

مدیرکل امور بانوان استانداری تهران بیان داشت: اختلافات خانوادگی،‌ کودک‌آزاری، زنان آسیب دیده اجتماعی، همسرآزاری، زوجین متقاضی طلاق، بیشترین علت‌های تماس با اورژانس اجتماعی را دارند. 

شارقی گفت: در بحث انتخابات نیز براساس مصوبه شورای عالی و همینطور هیات دولت انتصاب‌هایی باید صورت بگیرد و در پنج‌سال در ادارات مختلف حضور مدیران خانم به 30 درصد افزایش یابد. 

وی گفت: متاسفانه تاکنون در این خصوص به وضعیت مطلوب نرسید‌ایم. 

مدیرکل امور بانوان استانداری تهران بیان داشت: حدود 28 درصد پست‌های مدیریتی در استانداری تهران به بانوان سپرده شده است و از 32 دستگاه اجرایی 15 دستگاه اجرایی استان تهران هیچگونه انتصاب خانمی نداشتیم و اوضاع در دانشگاه‌ها نیز مطلوب نیست. 

وی یادآور شد: در شهرداری تهران تنها دو شهردار خانم هستند و معاون شهردار خانم نیز نداریم و یک خانم نیز در شهرستان‌های استان تهران به عنوان شهردار مشغول به فعالیت است. از 35 مدیرکل شهرداری تهران تنها 4 نفر خانم هستند. 

شارقی خاطرنشان کرد: بهزیستی استان تهران، کانون پرورش فکری کودکان بیشترین انتصابات را در حوزه بانوان دارند و در استان تهران نیز از 33 معاون فرماندار تنها 3 معاون فرماندار داریم و 4 نفر نیز بخشدار خانم هستند. 

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی